Adobe Creative Cloud for Teams - korlátozott ideig most 20% kedvezménnyel!

2022-05-12 10:01
Korlátozott ideig hatalmas kedvezménnyel érhető el az Adobe Creative Cloud for Teams!   Az Adobe Creative Cloud-ban a csapatok mindent megtalálnak amire szükségük lehet a hatékony és zökkenőmentes együttműködéshez. Elérhetőek az iparágvezető kreatív alkalmazások és felhőalapú szolgáltatások olyan, teljes spektrumban, amely megkönnyíti a közös munkát. Emellett az adminisztrációt egyszerűsítő és hatékonyságnövelő exkluzív üzleti funkciókat kínál. Több mint 20 alkalmazás minden képzettségi szinthez! A tervezést, webes […]

Korlátozott ideig hatalmas kedvezménnyel érhető el az Adobe Creative Cloud for Teams!


adobe_20_slider.png

 

Az Adobe Creative Cloud-ban a csapatok mindent megtalálnak amire szükségük lehet a hatékony és zökkenőmentes együttműködéshez. Elérhetőek az iparágvezető kreatív alkalmazások és felhőalapú szolgáltatások olyan, teljes spektrumban, amely megkönnyíti a közös munkát. Emellett az adminisztrációt egyszerűsítő és hatékonyságnövelő exkluzív üzleti funkciókat kínál.

Több mint 20 alkalmazás minden képzettségi szinthez! A tervezést, webes munkákat, fotózást és videózást, plusz az együttműködést mindenki számára megkönnyítő szolgáltatások. Most ezt csapatával akár 20%-os kedvezménnyel veheti igénybe!

A kedvezmény az alábbi termékre vonatkozik:

Fontos:

  • A kedvezményt új Adobe CC for Teams All Apps előfizetésre vagy a már meglévő Adobe CC for Teams All Apps előfizetések bővítésére is fel lehet használni. 
  • Az engedményt a meglévő Adobe CC for Teams előfizetések megújítására nem lehet felhasználni!
  • Továbbá a kedvezmény érvényes az Adobe CC Single App-ról Adobe CC All Apps-ra történő frissítésére, ha az előfizetés a megújítás fordulópontján +/- 30 nappal történik és rendelkezik Adobe VIP előfizetéssel.
  • 12 hónapos tagság szükséges az új VIP-szerződést regisztráló új ügyfelek számára.
  • A kedvezmény Creative Cloud for Teams - All Apps vásárlása esetén érvényes.
  • Az Adobe oktatási licenceinek (pl.: K12) vásárlói számára nem érvényes az ajánlat. 

Az ajánlat 2022. május 24-ig érvényes. 

Ha további információra van szüksége, kérjük keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram