Adobe Substance 3D: megérkezett az új frissítés!

2023-08-28 11:10
Az Adobe izgatottan jelentette be, hogy számos frissítéssel rukkolt elő a 3D alkotás szerelmeseinek. Íme az Adobe Substance 3D legújabb frissítései.

Az Adobe Substance 3D, interoperábilis 3D-eszközök és szolgáltatások gyűjteménye, melyet a 3D tervezési folyamatok egyszerűsítésére és támogatására terveztek. Az Adobe most izgatottan jelentette be, hogy számos frissítéssel rukkolt elő a 3D alkotás szerelmeseinek. Ennek egyik legfőbb része az egyedi és sokoldalú eszköz előbeállítás, amely egyszerűvé teszi a Path eszköz használatát a Painterben, és nagyszerű eredményeket érhetünk el vele. Szintén frissültek a GPU denoiser segítségével létrehozott lenyűgöző benchmarkok a Substance 3D Stagerben. Mindezt pedig megkoronázza egy vadonatúj kert gyűjtemény. Nézzük meg részletesebben miről is van szó!

Az egyik kiemelkedő fejlesztés az Adobe Substance 3D Painterben az új Path eszköz. Ezzel az új eszközzel még soha nem volt ilyen könnyű pontossági részletezést hozzáadni a 3D eszközökhöz. Egy “útvonalat” rajzolunk a 3D objektumon, hogy meghatározzuk, pontosan hol alkalmazza a részletezést. Bármely ecset vagy ecset előbeállítás vezérelhető a Path eszközzel és ezek a későbbiekben is bármikor szerkeszthetők. Hogy nagyobb rálátást kapj, nézd meg az alábbi videót a további lehetőségekről!

Lehetőség van arra is, hogy saját eszköz előbeállításokat hozzunk létre a Path-hez, ha specifikus igényeink vannak. Ezek az előbeállítások egyéni scriptek, amelyek ecset, alfa és anyag kombinációi. Így saját egyéni előbeállításokat hozhatunk létre egy adott típusú részletezéshez, vagy egyszerűen kreatívan kísérletezhetünk. Erről az eszközről ebben a videóban beszélnek részletesebben:

A Substance 3D-vel kapcsolatos további részletekért kattints ide!

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram