Az Adobe Firefly most már több, mint 100 nyelven érhető el

2023-08-08 11:18
Az Adobe Firefly, a generatív AI modellek családjának legújabb tagja most már több, mint 100 nyelven elérhető.

adobe firefly lead kép

Az Adobe Firefly, a generatív AI modellek családjának legújabb tagja, egyszerre szólít meg milliókat világszerte és inspirálja az Adobe közösségét. Az elmúlt három hónap során a Firefly felhasználók nemcsak saját képeiket hozták létre ezen program segítségével, hanem visszajelzéseikkel és ötleteikkel is hozzájárultak a rendszer fejlődéséhez.

A generatív AI technológiára alapozott Adobe Firefly elindítása óta eltelt több mint három hónap alatt számos fontos és váratlan lépés történt. Világszerte milliók használják, és már több mint 1 milliárd képet generáltak vele, így a Firefly az Adobe történetének egyik legsikeresebb bétája.

Míg a Firefly felhasználók buzgón dolgoznak a programmal, addig az Adobe mérnöki csapata szüntelenül dolgozik azon, hogy új funkciókkal bővítsék ki azt – a Generative Fill-től a Generative Recolor funkcióig. Ám a legfrissebb újítás talán még ezeknél is fontosabb!

„Közösségünk folyamatosan tanít minket, és visszajelzésekkel segítenek a fejlődésben. A felhasználókkal együtt veszünk részt ezen az izgalmas úton, megtudva, mire van igény, mit lehetne javítani, és figyelembe vesszük azt is, milyen új ötleteik vannak a rendszer felhasználásával kapcsolatban. Nem meglepő módon, tekintettel globális közösségünkre, a különböző nyelveken történő írás lehetősége mindig a lista elején szerepelt.”

Ezen nyilatkozat után nem meglepő, hogy az Adobe bejelentette, hogy a Firefly béta weboldala már több mint 100 nyelven fogadja el a felhasználók parancsait. Ezen felül pedig a most elérhető főbb nyelveken (német, spanyol, francia stb.) kívül a terv szerint a következő hetekben és hónapokban további nyelveket is hozzáadnak majd a rendszerhez

Az Adobe kiemelte, hogy ezután is várja a felhasználók tippjeit, tanácsait, ötleteit annak érdekében, hogy legújabb kreatív eszközüket, az Adobe Fireflyt olyanná alakítsák, amilyennek a felhasználók valóban akarják.

Az új nyelvekről és az Adobe Fireflyról további információkat itt olvashatsz.

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram