Az Adobe Firefly most már több, mint 100 nyelven érhető el

2023-08-08 11:18
Az Adobe Firefly, a generatív AI modellek családjának legújabb tagja most már több, mint 100 nyelven elérhető.

adobe firefly lead kép

Az Adobe Firefly, a generatív AI modellek családjának legújabb tagja, egyszerre szólít meg milliókat világszerte és inspirálja az Adobe közösségét. Az elmúlt három hónap során a Firefly felhasználók nemcsak saját képeiket hozták létre ezen program segítségével, hanem visszajelzéseikkel és ötleteikkel is hozzájárultak a rendszer fejlődéséhez.

A generatív AI technológiára alapozott Adobe Firefly elindítása óta eltelt több mint három hónap alatt számos fontos és váratlan lépés történt. Világszerte milliók használják, és már több mint 1 milliárd képet generáltak vele, így a Firefly az Adobe történetének egyik legsikeresebb bétája.

Míg a Firefly felhasználók buzgón dolgoznak a programmal, addig az Adobe mérnöki csapata szüntelenül dolgozik azon, hogy új funkciókkal bővítsék ki azt – a Generative Fill-től a Generative Recolor funkcióig. Ám a legfrissebb újítás talán még ezeknél is fontosabb!

„Közösségünk folyamatosan tanít minket, és visszajelzésekkel segítenek a fejlődésben. A felhasználókkal együtt veszünk részt ezen az izgalmas úton, megtudva, mire van igény, mit lehetne javítani, és figyelembe vesszük azt is, milyen új ötleteik vannak a rendszer felhasználásával kapcsolatban. Nem meglepő módon, tekintettel globális közösségünkre, a különböző nyelveken történő írás lehetősége mindig a lista elején szerepelt.”

Ezen nyilatkozat után nem meglepő, hogy az Adobe bejelentette, hogy a Firefly béta weboldala már több mint 100 nyelven fogadja el a felhasználók parancsait. Ezen felül pedig a most elérhető főbb nyelveken (német, spanyol, francia stb.) kívül a terv szerint a következő hetekben és hónapokban további nyelveket is hozzáadnak majd a rendszerhez

Az Adobe kiemelte, hogy ezután is várja a felhasználók tippjeit, tanácsait, ötleteit annak érdekében, hogy legújabb kreatív eszközüket, az Adobe Fireflyt olyanná alakítsák, amilyennek a felhasználók valóban akarják.

Az új nyelvekről és az Adobe Fireflyról további információkat itt olvashatsz.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram