[Webinár] Adobe Express - A kreativitás és a sokoldalúság eszköze

2023-10-13 16:43
Miért érdemes kipróbálni az Adobe Express-t? Mi a célja az Adobe-nek az Express-szel? Hogyan illeszkedik ez a szoftver a termékportfólióba? Ezekre és még más fontos kérdésekre mind választ kaphatsz Adobe Express webinárunkból.

adobe express webinár

Miért érdemes kipróbálni az Adobe Express-t? Mi a célja az Adobe-nek az Express-szel? Hogyan illeszkedik ez a szoftver a termékportfólióba és miért jó egyáltalán, hogy van egy ilyen szoftver is a Creative Cloud csomagban? Legutóbbi online előadásunk egy Adobe Express webinár volt, melyből a fenti kérdések mindegyikére választ kaphattak a résztvevők.

Az Adobe Express egy ingyenes, könnyen használható szoftver, amely bárhol elérhető. Segítségével bárki belekóstolhat a kreatív design világába, dolgozhat fotókon, készíthet rövid videókat vagy online és offline tartalmat - akár a Firefly segítségével is.

Lemaradtál az élő előadásról? Semmi gond, nézd vissza most!

Tudj meg a szoftverrel kapcsolatos alapdolgokat és kiegészítő érdekességeket az Adobe Expressről webinárunkból!

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Olvass tovább

,
Black Friday!

Berobbant a Black Friday hete és mi hihetetlen ajánlatokkal készültünk!

, ,
Adobe - Cyber Monday

Legyen szó akár kreatív szoftverekről vagy 3D alkotásról, az Adobe Cyber Monday kedvezmények között mindenki megtalálja a kedvére valót.

, ,
[WEBINÁR]: Adobe Acrobat DC - Egyedi élmények, személyre szabott dokumentumok

Hozd ki a lehető legtöbbet az Adobe Acrobat DC-ből. Ha lemaradtál volna webinárunkról, most visszanézheted azt YouTube csatornánkon.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram