[Webinár] Adobe Express - A kreativitás és a sokoldalúság eszköze

2023-10-13 16:43
Miért érdemes kipróbálni az Adobe Express-t? Mi a célja az Adobe-nek az Express-szel? Hogyan illeszkedik ez a szoftver a termékportfólióba? Ezekre és még más fontos kérdésekre mind választ kaphatsz Adobe Express webinárunkból.

adobe express webinár

Miért érdemes kipróbálni az Adobe Express-t? Mi a célja az Adobe-nek az Express-szel? Hogyan illeszkedik ez a szoftver a termékportfólióba és miért jó egyáltalán, hogy van egy ilyen szoftver is a Creative Cloud csomagban? Legutóbbi online előadásunk egy Adobe Express webinár volt, melyből a fenti kérdések mindegyikére választ kaphattak a résztvevők.

Az Adobe Express egy ingyenes, könnyen használható szoftver, amely bárhol elérhető. Segítségével bárki belekóstolhat a kreatív design világába, dolgozhat fotókon, készíthet rövid videókat vagy online és offline tartalmat - akár a Firefly segítségével is.

Lemaradtál az élő előadásról? Semmi gond, nézd vissza most!

Tudj meg a szoftverrel kapcsolatos alapdolgokat és kiegészítő érdekességeket az Adobe Expressről webinárunkból!

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram