Adobe Express-szel még jobb Tiktok videókat készíthetünk

2024-03-11 09:34
Az Adobe Express és a TikTok kreatív eszközének első integrációja segít a kiemelkedő digitális tartalomgyártásban.
adobe express tiktok

Az Adobe és a TikTok a bejelentette a TikTok Creative Assistent első olyan integrációját, amely minden eddiginél gyorsabbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a kiemelkedő videótartalmakkal kapcsolatos ötletelést, majd azok létrehozását és optimalizálását a platformra. A TikTok Creative Assistent mostantól az Adobe Express, a közösségi tartalomkészítés legfontosabb eszközének a kiegészítőjeként érhető el, így még gyorsabban készíthetünk TikTok tartalmakat.

"Az Adobe Express új Creative Assistant kiegészítője csökkenti a különböző platformokon való munkához szükséges időt, erőfeszítést és erőforrásokat az ötletelés, tartalomkészítés és -megosztás folyamatának minden egyes szakaszában" - mondta Stacy Martinet, az Adobe marketingstratégiáért és kommunikációért felelős alelnöke.

"Hatalmas értéket látunk abban, hogy elsőként dolgozhatunk együtt a TikTok Creative Assistant-tel, egyesítve egyedülálló kreatív eszközeinket és a platformmal kapcsolatos széleskörű ismereteiket, hogy olyan tartalmakat készíthessünk, melyek valódi üzleti értéket biztosítanak ügyfeleink számára.""

A platform egyedi stílusához és közönségéhez igazodó tartalom létrehozása kritikus fontosságú a sikerhez a digitális korszakban. A TikTok jelentése szerint, ha a videókat a platformukra optimalizálják, a nézők 74%-a szerint a tartalom kiemelkedő lesz. A TikTok pedig arról is beszámol, hogy amikor a márkák a TikTok-ra optimalizált hirdetéseket készítenek, ezek 3,3x több akciót kapnak a felhasználóktól, ami más platformokhoz képest jelentős kattintásokat, kedveléseket és megosztásokat eredményez.

Zökkenőmentes és hatékony kreatív utazás

Az Adobe Express Creative Assistant kiegészítője csökkenti a különböző platformokon való munkához szükséges időt, erőfeszítést és erőforrásokat a kreatív utazás minden egyes szakaszában. Az Adobe Expressből kiindulva a felhasználók hozzáférhetnek több ezer professzionálisan megtervezett sablonhoz, Adobe Stock videoklipekhez, hanganyagokhoz, matricákhoz és az Adobe Express TikTok videókészítőjéhez. 

A Creative Assistant kiegészítő segít a felhasználóknak az ötletelésben, a kreatív ötletek generálásában és a TikTok tartalmak, trendek, hashtagek és meglátások finomításában, hogy minden egyes poszt jobb és nagyobb hatásfokkal érje el a megfelelő közönséget. Néhány kattintással pedig egyszerűen ütemezhető és közzétehető az optimalizált tartalom közvetlenül a TikTok-on - mindezt az Adobe Express elhagyása nélkül.

"A TikToknál mindig innovatív módszereket találunk a márkák, hirdetők és alkotók számára, hogy olyan magával ragadó, szórakoztató és hatásos tartalmakat hozzunk létre, amelyek rezonálnak a TikTok közösségével" - mondta Sofia Hernandez, a TikTok globális marketingvezetője.

"Örömmel integráljuk a Creative Assistantot az Adobe Expressbe, és segítünk a vállalkozásoknak, hogy zökkenőmentesen hozzanak létre TikTok-first kampányokat az általuk ismert és szeretett platformon belül. Azzal, hogy közvetlenül az Adobe Expressen belül ötletelhetünk, hozhatjuk létre és tehetjük közzé az üzeneteinket, még inkább gördülékennyé tesszük a vállalkozások számára a tartalomgyártást."

A TikTok Creative Assistant kiegészítő az Adobe Expresshez már elérhető angol nyelven minden ingyenes és prémium Adobe Express felhasználó számára. Ha szeretnéd kipróbáli, kattints ide.

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram