Adobe Creative Cloud - tanulói kedvezmény!

2024-01-05 18:06
Adobe tanulói licenccsomag most hatalmas kedvezménnyel! A leghasznosabb eszköz a diákoknak, oktatóknak és oktatási intézményeknek a digitális kreativitás és produktivitás terén.

adobe creative cloud

Az Adobe tanulói licenccsomag felhasználói hozzáférést kapnak a teljes Adobe Creative Cloud csomaghoz, amely tartalmazza a Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects és sok más kreatív alkalmazást.

A tanulói licenccsomag előnyei közé tartozik az oktatási célokra szánt speciális eszközök és erőforrások hozzáférése. Az Adobe segítségével a diákok könnyedén fejleszthetik kreatív készségeiket, és különféle projekteken dolgozhatnak, beleértve grafikai tervezést, videószerkesztést és webfejlesztést is. Emellett lehetővé teszi a felhőalapú munkavégzést is, így a felhasználók bárhol és bármikor hozzáférhetnek projektjeikhez. Ez nagyobb mobilitást és együttműködést eredményez az oktatási környezetben.

Most egy hihetetlen kedvezmény keretein belül szerezheted meg magadnak a szoftvereket!

Részletek és feltételek:

  • Termék: Adobe Creative Cloud
  • Kedvezményes ár: €99
  • Piaci szegmens: oktatási (EDU)

Fontos:

  • A kedvezmény új ügyfelekre is vonatkozik és megújításokra is.
  • A kedvezmény Adobe felsőoktatási tanulói csomag felhasználóira/új vásárlóira érvényes.
  • A kedvezmény csak 250 vagy több tanulói licenc vásárlása esetén érvényes.
  • A kedvezmény feltétele, hogy a már létező Adobe ügyfél költéseit nem csökkenti, több egység hozzáadásával, vagy Adobe Express vásárlásával.
  • A kedvezményt oktatási intézményeknek ajánljuk.
  • Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

Szerezd be most kedvezményes áron a licencedet!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram