[Webinár] Adobe Acrobat webinár - Automatikus dokumentumfeldolgozás

2023-08-16 11:14
Ismerd meg jobban az Adobe Acrobat használatát webinárunkból és kezeld számláidat, szerződéseidet vagy más dokuemtumaidat hatékonyabban!

Legyen szó számlák, űrlapok, szerződések vagy más dokumentumok kezeléséről, az Adobe Acrobat megbízható eszközeire mindig számíthatunk!

Webinárunk során bemutattuk az Adobe dokumentumkezelő szoftverét, ami egy valódi "minden egyben" eszköz, ugyanis a modern automatikus dokumentumfeldolgozás már nem csak a dokumentumok egyszerű digitalizálására korlátozódik.

Az online előadás során Olejnyik Attila kollégánk az alapok ismertetése mellett két fő témára tért ki:

  • Adatok beolvasása külső forrásból
  • Egyszerű feladatok automatizálása

Az egyszerű feladatok automatizálása az egyik legizgalmasabb része ennek a témakörnek. A szoftver csak egy gombnyomással összekapcsolhatja a releváns adatokat a dokumentumból, jelentéseket generálhat vagy akár automatikusan kitölthet egy űrlapot. Mindez nem csak időt takarít meg, de csökkenti az emberi hibák lehetőségét is.

Ha lemaradtál volna élő webinárunkról, bármikor visszanézheted YouTube csatornánkon, ahol sok más izgalmas témáról várunk téged videókkal.

Szerezd be Adobe Acrobat Pro szoftveredet most 40% kedvezménnyel! Ha pedig szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll.

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram