[Webinár] Adobe Acrobat webinár - Automatikus dokumentumfeldolgozás

2023-08-16 11:14
Ismerd meg jobban az Adobe Acrobat használatát webinárunkból és kezeld számláidat, szerződéseidet vagy más dokuemtumaidat hatékonyabban!

Legyen szó számlák, űrlapok, szerződések vagy más dokumentumok kezeléséről, az Adobe Acrobat megbízható eszközeire mindig számíthatunk!

Webinárunk során bemutattuk az Adobe dokumentumkezelő szoftverét, ami egy valódi "minden egyben" eszköz, ugyanis a modern automatikus dokumentumfeldolgozás már nem csak a dokumentumok egyszerű digitalizálására korlátozódik.

Az online előadás során Olejnyik Attila kollégánk az alapok ismertetése mellett két fő témára tért ki:

  • Adatok beolvasása külső forrásból
  • Egyszerű feladatok automatizálása

Az egyszerű feladatok automatizálása az egyik legizgalmasabb része ennek a témakörnek. A szoftver csak egy gombnyomással összekapcsolhatja a releváns adatokat a dokumentumból, jelentéseket generálhat vagy akár automatikusan kitölthet egy űrlapot. Mindez nem csak időt takarít meg, de csökkenti az emberi hibák lehetőségét is.

Ha lemaradtál volna élő webinárunkról, bármikor visszanézheted YouTube csatornánkon, ahol sok más izgalmas témáról várunk téged videókkal.

Szerezd be Adobe Acrobat Pro szoftveredet most 40% kedvezménnyel! Ha pedig szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram