Adobe Express - Most 30% kedvezménnyel!

2024-09-27 10:36
Ne hagyd ki a lehetőséget, és szerezd be Adobe Express előfizetésedet most 30% kedvezménnyel!

adobe express kedvezmény

Az Adobe Express egy minden az egyben AI-alapú tartalomkészítő alkalmazás, amelyet bárki könnyedén használhat a csapatában. Ezzel a szoftverrel garantáltan gyorsan és hatékonyan hozhatsz létre márkázott tartalmakat, legyen szó szórólapokról, prezentációkról, videókról vagy közösségi média tartalmakról. A Creative Cloud integrációnak és a valós idejű együttműködésnek köszönhetően a munkafolyamatok egyszerűbbé válnak, míg a generatív AI funkciók biztosítják, hogy a tartalmak kereskedelmileg biztonságosak legyenek. Az AI eszközök ráadásul segítenek automatizálni a tervezési folyamatokat, így még gyorsabb eredményeket érhetsz el, miközben a kreativitás határai is kitolódnak.

Hasonlóan működik a Canva és az Adobe Express, mégis szignifikáns eltérések különböztetik meg őket. Kíváncsi vagy, hozzád melyik platform illik jobban? Olvass róla bővebben a Canva vs Adobe Express cikkünkben!

Most pedig 30% kedvezménnyel szerezheted be Adobe Express for Teams előfizetésedet, hogy hozzáférj korlátlanul a prémium tartalmakhoz!

Részletek és feltételek:

  • Termék: Adobe Express for Teams
  • Kedvezmény: 30%

Fontos:

  • A kedvezmény új Adobe Express for Teams előfizetők számára elérhető, akik nem rendelkeznek aktív előfizetéssel.
  • A kedvezmény csak az Adobe Express előfizetés első évében érvényes.

A kedvezmény csak 2024 október 31-ig érvényes!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és kezdd el használni az Adobe Express szoftvert, hogy csapatod gyorsabban és hatékonyabban készíthessen professzionális tartalmakat!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Ha úgy érzed tanulnál valami újat az Adobe Express-ről, keresd fel YouTube csatornánkat, ahol sok érdekes oktató anyagot és webinárt találsz!

Olvass tovább


Berobban az Adobe Firefly videó modellje - Bemutatkozik a Generative Extend

Elérhető az Adobe Firefly videó modell, és továbbfejlesztésre kerülnek a kép-, vektor- és tervezési modellek!


Áremeléssel távolodik a Canva önmagától

Canva áremelés? Évek óta ugyanannyiba került, most a fejlett fejlesztésekre reflektál az új árazás - aminek persze nem örülnek a felhasználók.


A 2024-es Adobe Max online, ingyenesen követhető!

A 2024-es októberi Adobe Max online is nézhető előadásait kár lenne kihagyni bárkinek is, aki a kreatív világban mozog!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram