Új CorelDRAW Graphics Suite előfizetés most 25% kedvezménnyel

2024-09-12 11:00
Szerezd be most CorelDRAW Graphics Suite előfizetésed 25% kedvezménnyel!

CorelDRAW Graphics Suite

A Corel kreatív szoftverei segítenek kreativitásod kibontakoztatásában, ráadásul egyszerűsítik is a munkafolyamatot, hogy minél könnyebb legyen a felhasználóknak varázslatos alkotásokat készíteniük.

CorelDRAW Graphics Suite egy olyan professzionális tervezői eszközkészletet biztosít, mellyel az alkotás hatékonyságát a következő szintre emelheted. Az előfizetők azonnal hozzáférnek az exkluzív, új funkciókhoz és tartalmakhoz egy frissítés esetén, ezen kívül, ha elakadnál alkotás közben, a Corel supportra bármikor számíthatsz.

Most pedig korlátozott ideig 25% kedvezményesen tudsz előfizetni a CorelDRAW Graphics Suite-ra.

Az akció 2024. szeptember 30-ig érvényes, úgyhogy érdemes sietni!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen áll rendelkezésedre!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


CorelDRAW Graphics Suite - 35% akció örökös licencre!

Különleges kedvezmény keretein belül most 35%-os kedvezménnyel szerezheted be a CorelDRAW Graphics Suite örökös üzleti licencedet!


CorelDRAW Graphics Suite Classroom Licenc 60% kedvezménnyel

Most hatalmas kedvezménnyel szerezhető be a CorelDRAW Graphics Suite Classroom Licence kreatív eszköztár! A CorelDRAW Graphics Suite kreatív szoftver segítségével a lehető legmerészebb ötletek is valóra válthatóak. Az eszköztárban a következők találhatóak meg: CorelDRAW A CorelDRAW számos innovatív és hatékony eszközt tartalmaz a grafikai munkák megalkotásához, beleértve szimmetrikus rajzolási módot, árnyékolást, bittérképes perspektívát és WordPress publikálást. Corel […]


Újítsd meg kedvezménnyel CorelDRAW Graphics Suite előfizetésedet!

Most 29%-al olcsóbban újíthatod meg CorelDRAW Graphics Suite előfizetésedet!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram