Mi is kint leszünk az I. Inkness Találkozón

2023-10-02 08:50
Minden érdeklődőt vár október 13-15. között az I. Inkness Találkozó. Tudj meg többet arról, miként használhatók tetoválások készítéséhez a Wacom és az Adobe megoldásai.

inkness találkozó

Minden érdeklődőt vár október 13-15. között az I. Inkness Találkozó. A rendezvényt az Inkness szervezi, mely a tetoválással kapcsolatos legkülönfélébb termékeket árulja, így nem meglepő, hogy a rendezvény fő témája a tetoválások készítése és tervezése lesz.

Mivel azonban ez a terület jóval szerteágazóbb annál, hogy csak a tűről és a tintáról szóljon, így számos más témakör is releváns részét képzi majd a programnak. A tetoválások - főleg a komplex alkotások - elkészítése rendkívül összetett folyamat, melyhez manapság kreatív szoftvereket és digitális rajztáblákat is gyakran igénybe vesznek a művészek.

Ilyen szoftver lehet például a számos művész által közkedvelt Adobe Photoshop, a hardver terén pedig a Wacom digitális rajztáblái kínálnak profi megoldást.

Az Inkness Találkozó programja tehát nem csak a tetoválás konkrét folyamatára fókuszál, hanem szó lesz többek között megfelelő social media megjelenésről, a mesterséges intelligenciáról és annak hatásairól a kreatív folyamatokban. A rendezvényen Olejnyik Attila kollégánk is előadást tart két fő témakörben:

  • Wacom digitális rajztáblák: a Wacom táblái kiváló lehetőséget nyújtanak a tetoválók számára, hogy vázlataikat a lehető legrészletesebben tervezzék meg a tökéletes végeredmény érdekében.
  • Adobe Firefly: a Firefly az Adobe legutóbbi nagy durranása, mely az AI segítségével generál kreatív tartalmakat, ez pedig nagyban átalakíthatja a tetováló szakmát is.
adobe firefly

A részletes programot, valamint a regisztrációs form-ot itt találod! Érdemes hamar regisztrálni, nehogy lemaradj a helyekről.

Találkozzunk október 13-15. az I. Inkness Találkozón!

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram