[WEBINÁR]: Adobe Firefly - Villámgyors változások!

2023-12-21 13:56
Ilyen volt Adobe Firefly webinárunk december 14-én, melyben a Firefly újdonságait taglaltuk. Ha lemaradtál róla, most visszanézheted!

adobe firefly

Szinte vitán felül áll, hogy a 2023-ás év legfőbb témája a mesterséges intelligencia volt. Az Adobe sem tétlenkedett és kiadta saját mesterséges intelligenciával rendelkező képgenerátorát, ami a tervezést és képalkotást egy teljesen új dimenzióba helyezte.

Az Adobe Firefly-ról már egyszer készítettünk egy bemutató online webinárt, most pedig sorra vettük, hogy mi változott az elmúlt pár hónapban (és az az érzésünk, hogy a mostani sem volt az utolsó videónk, amiben a szoftverrel foglalkoztunk).

Mivel előző webinárunk óta szinte MINDEN megváltozott, így a mostani alkalommal is bőven volt miről beszélni. Ha esetleg lemaradtál volna róla, itt visszanézheted a teljes webinárt:

Ha nem ismered még az Adobe Firefly-t, vagy úgy érzed felfrissítenéd a tudásodat, nézd meg első Adobe Firefly webinárunkat is!


Előző webinárunk során bemutattuk, hogy hogyan változtatja meg a digitális munkavégzést az Adobe új eszköze. Ezen kívül rápillantottunk, hogyan írjunk kiváló Firefly promptokat és, hogy ezáltal és a mesterséges intelligencia segítségével hogyan tehetjük gyorsabbá és hatékonyabbá munkánkat.


Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram