Boldog 40. születésnapot Adobe!

  A különleges mérföldkő alkalmából összegyűjtöttünk néhány fontos innovációt a cég történetéből!

  adobe40_lead.jpg

   

  Az Adobe 2022 végén ünnepelte 40. születésnapját. Mi a szoftver.hu-nál pedig csak újabb 40 ilyen évet kívánhatunk az Adobenak.

  Az elmúlt négy évtizedben az Adobe innovációi emberek milliárdjait érintették szerte a világon, és lehetővé tették számukra, hogy inspirációt kapjanak, alkossanak és megosszák történeteiket a világgal. 

  A cég talán arra a legbüszkébb, hogy technológiái milyen hatással vannak a társadalom minden területére. Az asztali kiadványszerkesztéstől, a képalkotás és tervezés forradalmasításán és az úttörő elektronikus dokumentumokon át az animáció, a játék, a videó és a 3D továbbfejlesztéséig. Szintén kiemelkedő a digitális marketingre és kereskedelemre gyakorolt hatás, most pedig már az Adobe Express segítségével a kisvállalkozásoktól az egyéni vállalkozókon át a diákokig mindenki egyszerűen és gyorsan megtervezhet bármit. Ráadásul továbbra is mindenkinek lehetősége van arra, hogy az Adobe bármelyik kreatív digitális eszközéhez hozzáférjen, legyen akárhol.

  Mindezek olyan partnerségeken keresztül is megvalósultak, mint a Florida A&M University, akik Adobe szoftver használatával átalakították tantervüket, hogy kreatív és digitális írástudást vezessenek be a különböző tudományágakban. A National Center for Missing Exploited Children (NCMEC) nevű szervezettel végzett együttműködésen keresztül a képek és videók kriminalisztikai elemzésében segítettek az Adobe eszközei. A Save the Children UK szervezettel végzett elkötelezett erőfeszítéseik révén pedig a digitális tartalom-készítési, marketing- és adományozói folyamatok javultak.

  További információkért kattints ide!