Németország nemzetközi műsorszolgáltatója is a TeamViewer-t választotta

2023-02-03 07:30
A Deutsche Welle bonni és berlini informatikai csapata a TeamViewer Enterprise Connectivity Suite Tensor telepítésével biztonságosan és egyszerűen férhet hozzá az alkalmazottak eszközeihez.  

A Deutsche Welle bonni és berlini informatikai csapata a TeamViewer Enterprise Connectivity Suite Tensor telepítésével biztonságosan és egyszerűen férhet hozzá az alkalmazottak eszközeihez.  


teamviewer_lead.png

A TeamViewer egy vezető globális technológiai vállalat, amely csatlakozási platformot biztosít bármilyen eszköz távoli elérésére, vezérlésére, kezelésére, monitorozására és javítására – a laptopoktól és mobiltelefonoktól az ipari gépekig és robotokig. Bár a TeamViewer magánhasználatra ingyenes, körülbelül 620 000 előfizetővel rendelkezik.

A Deutsche Welle döntésében különösen fontos szerepet játszottak a Tensor megoldás kiterjedt biztonsági funkciói. Ide tartozik az egyszeri bejelentkezés, a rugalmas jogkezelés feltételes hozzáférések biztosítása révén, valamint a végpontok közötti titkosítás. Ezen kívül a megoldás zökkenőmentesen beágyazható a Deutsche Welle meglévő informatikai környezetébe, olyan szolgáltatásokba integrálva, mint a Microsoft Intune és a Teams.

Thomas Rieger, a Deutsche Welle IT szakembere úgy nyilatkozott:

„A laptopok és az okostelefonok fontos munkaeszközök újságíróink számára, amelyeknek megbízhatóan kell működniük, különösen, ha friss hírekről van szó. Ha azonban bármilyen probléma adódna, informatikai csapatunk gyorsan reagálhat a TeamViewer Tensor segítségével, és így hozzájárulhat a zökkenőmentes munkához. Mivel tudósítóink gyakran érzékeny információkat dolgoznak fel, ezért különösen fontos számunkra a stabil és biztonságos hálózati kapcsolat.”

A TeamViewerrrel kapcsolatos további információkért kattints ide!

(TeamViewer)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram