Németország nemzetközi műsorszolgáltatója is a TeamViewer-t választotta

2023-02-03 07:30
A Deutsche Welle bonni és berlini informatikai csapata a TeamViewer Enterprise Connectivity Suite Tensor telepítésével biztonságosan és egyszerűen férhet hozzá az alkalmazottak eszközeihez.  

A Deutsche Welle bonni és berlini informatikai csapata a TeamViewer Enterprise Connectivity Suite Tensor telepítésével biztonságosan és egyszerűen férhet hozzá az alkalmazottak eszközeihez.  


teamviewer_lead.png

A TeamViewer egy vezető globális technológiai vállalat, amely csatlakozási platformot biztosít bármilyen eszköz távoli elérésére, vezérlésére, kezelésére, monitorozására és javítására – a laptopoktól és mobiltelefonoktól az ipari gépekig és robotokig. Bár a TeamViewer magánhasználatra ingyenes, körülbelül 620 000 előfizetővel rendelkezik.

A Deutsche Welle döntésében különösen fontos szerepet játszottak a Tensor megoldás kiterjedt biztonsági funkciói. Ide tartozik az egyszeri bejelentkezés, a rugalmas jogkezelés feltételes hozzáférések biztosítása révén, valamint a végpontok közötti titkosítás. Ezen kívül a megoldás zökkenőmentesen beágyazható a Deutsche Welle meglévő informatikai környezetébe, olyan szolgáltatásokba integrálva, mint a Microsoft Intune és a Teams.

Thomas Rieger, a Deutsche Welle IT szakembere úgy nyilatkozott:

„A laptopok és az okostelefonok fontos munkaeszközök újságíróink számára, amelyeknek megbízhatóan kell működniük, különösen, ha friss hírekről van szó. Ha azonban bármilyen probléma adódna, informatikai csapatunk gyorsan reagálhat a TeamViewer Tensor segítségével, és így hozzájárulhat a zökkenőmentes munkához. Mivel tudósítóink gyakran érzékeny információkat dolgoznak fel, ezért különösen fontos számunkra a stabil és biztonságos hálózati kapcsolat.”

A TeamViewerrrel kapcsolatos további információkért kattints ide!

(TeamViewer)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram