TeamViewer

    A 2005-ben alapított TeamViewer elsősorban felhőalapú technológiákkal foglalkozik, amelyekkel valós idejű online támogatási és együttműködési szolgáltatásokat kínál világszerte.

    A cloud-alapú TeamViewer Tensor maximális biztonságot és nagyobb rugalmasságot biztosít a lokális szerverinstallációkhoz képest.
    Windows, macOS és Linux eszközök proaktív figyelése – A TeamViewer Monitoring még azelőtt képes felismerni az IT infrastruktúrában jelentkező problémákat, míg mielőtt azok gondot okoznának és azonnal képes értesítést küldeni azokról.
    A távoli támogatás új szintje. A TeamViewer kiterjesztett valóságot használó megoldása segítségével a helyszínen oldhatjuk meg a problémákat, anélkül, hogy nekünk ott kellene lennünk.
    Árakhoz kattintson ide A TeamViewer™ a világon a legkedveltebb távoli asztali számítógép eszköz óránként több mint 30 000 új letöltéssel. Jelenleg több mint 1,7 milliárd élő TeamViewer azonosító létezik, amelyek hozzáférnek a legnagyobb és leggyorsabb távolról kapcsolódó hálózathoz. Ez az egyetlen eszköz, amelyre valaha is szüksége lesz, ha szeretné azonnal elérni az összes számítógépét, kiszolgálóját és egyéb eszközét.