TeamViewer Tensor

A biztonságos és globális vállalati környezetért

A biztonságos és globális vállalati környezetért

ÁTTEKINTÉS

A felhő-alapú TeamViewer Tensor maximális biztonságot és nagyobb rugalmasságot biztosít a lokális szerverinstallációkhoz képest.

A TeamViewer iparági vezető szoftverére és infrastruktúrájára alapozva, a TeamViewer Tensor a különböző földrajzi régiók szabályozási igényeit kielégítő környezetet és a nagyvállalatok speciális igényeit egyaránt képes összefüggésében kezelni annak érdekében, hogy a munkaerőt globális szinten képes legyen összekapcsolni. A platform számos olyan nagyvállalati szintű funkcionalitást vezet be, mint az olvasható riport logok generálása, haladó autentikáció management, valamint az igények függvényében változó tömeges telepítés.

  • Munkaállomások védelme - 100%-os teljesítmény a világ bármely pontján
  • Partnerek és ügyfelek támogatása - Úgy végezhetjük el a segítségnyújtást, mintha a helyszínen lennénk
  • Vállalati IT menedzsment -     A vállalati eszközök menedzselése, frissítése és védelme

A platform kihasználja a TeamViewer globális hálózatában található több ezer professzionális routert, hogy gyors teljesítménybeli skálázódást érjünk el perceken belül, mindezt nulla befektetett hardverköltség mellett. A platform alapfunkcionalitása és eszköz-agnosztikus, cross-platform kompatibilitása egyaránt nyújt kiemelkedő élményt a felhasználóknak és az adminoknak hogy biztonságosan kapcsolódhassanak bármikor, bárkivel, bárhova.

 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Biztonság A TeamViewer Tensor az összes identiy provider-hez a SAML 2.0 protokollon keresztül kapcsolódik, hogy jobban tudják menedzselni, centralizálni és kontrollálni a belépéseket (pl. ADFS, Azure Okta, OneLogin). Single-Sign-On-t (SSO) használ a hatékonyabb felhasználói autentikációra és alkalmazza a vállalai policy-ket a központi user managementre, ahogy az az identity provider által meg lett határozva (pl. Password policy-k, smart-card autentikációk, YubiKey). Bármilyen felhasználói változtatás (pl. deaktiváció) rögtön életbe lép bármiféle egyéb szükséges input nélkül.

Auditálhatóság A részletes loggolás használható audit célokra, illetve mint egy opcionális dokumentum a belső és külső compliance folyamatokhoz. A TeamViewer Tensor-ban a cégek bármikor ki és bekapcsolhatják a logok gyűjtését a releváns akcióknak (ki, mit, mikor, hol) a távoli kapcsolat fennállása alatt, valamint az összes management konzol szinten végrehajtott tevékenységre, melyet csak az arra feljogosított felhasználók láthatnak.

Skálázhatóság A TeamViewer Tensor könnyedén skálázható nagyszámú eszközre (Windows és Mac), használva a standard software deplyoment megoldásokat. A végfelhasználókat ez egyáltalán nem érinti, az adminisztrátoroktól is csak minimális inputot igénye és percek alatt beállítható.

Menedzselhetőség Mivel a TeamViewer Tensor eszköz-agnosztikus platform, így PC-t PC-hez, mobilt-t PC-hez, PC-t mobilhoz, sőt mobil mobilhoz is kapcsolható a Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iOS, Android, Universal Windows Platform és Blackberry rendszereken.

Integráció A TeamViewer Tensor könnyen integrálható sok más nagyvállalati plaformmal, mint pl. Microsoft Intune, Dynamics 365 és Active Directory, MobileIron, Amazon WorkSpaces, Zendesk, ServiceNow, Atlassian Jira, Freshworks, Freshdesk, IBM MaaS360, Salesforce, Ninja, stb.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram