TeamViewer Classroom

ÁTTEKINTÉS

Tanítani, tanulni és kapcsolódni bárhonnan és bármikor

A TeamViewer vezető szerepet tölt be a személyes élmények digitalizálásában. A kifejezetten iskolák és egyetemek számára kifejlesztett TeamViewer Classroom intuitív felületet kínál, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a személyes tanóra, szeminárium vagy előadás minden egyes részét gyakorlatias és könnyen használható funkciókkal biztosítsa.

1

 

 

2

 

 

3

 

 

Együttműködő és interaktívHozzáférhető és akadálymentesPrivát és biztonságos
Helyezzük át a személyes tanulási élményt az internetre. Használjuk az interaktív funkciókat a diákokkal való egyszerű kapcsolatteremtéshez és a tanítás magával ragadó módon történő tanításához.A TeamViewer Classroom megfelel a WCAG hozzáférhetőségi szabványoknak (AA szint), a fogyatékkal élő felhasználók számára optimalizált, és 100%-ban webalapú, így akadálymentes.A TeamViewer Classroomot az EU-ban fejlesztettük, Németországban hosztoljuk (ISO/IEC 27001 tanúsítvánnyal), és teljes mértékben megfelel a GDPR-nak.
tw_classroom_table_01.jpg

Videokonferencia

A videófelület az online osztály vagy előadás alapja. A résztvevők választhatnak a galérianézet és az előadói nézet között. Egy osztályülésen belül a szüneti termek könnyen létrehozhatók egyéni vagy véletlenszerű hozzárendeléssel.

Chat és megosztott jegyzetek

A résztvevők üzeneteket küldhetnek a nagyobb csoportnak a csoportos csevegésben, vagy átkapcsolhatnak egy egyéni csevegőablakba, hogy privát üzenetet küldjenek egy-egy résztvevőnek. A Megosztott jegyzetek funkció használatával az online óra vagy előadás során megosztott vagy személyes jegyzeteket lehet létrehozni, exportálni vagy menteni. A megosztott jegyzetek az egész csoport számára láthatóak.

tw_classroom_table_02.jpg
tw_classroom_table_03.jpg

Interaktív közös munka a dokumentumokon

Interaktív módon oszthatunk meg egy PDF-dokumentumot a csoporttal az online óra vagy előadás során. Ez a dokumentum minden résztvevő számára valós időben látható, és egyetlen kattintással interakcióba léphetünk vele, illetve megjegyzésekkel láthatják el a megosztó és a kiválasztott résztvevők. A megjegyzésekkel ellátott fájlt később letölthetjük.

Fehértábla

A fehértábla segít a diákoknak és az oktatóknak az információk (pl. egyenletek és folyamatok) vizualizálásában, ahogyan azt az osztályteremben tennék. A diákok és az oktatók egyszerre rajzolhatnak szabad kézzel ugyanarra a táblára, valamint rámutathatnak, bekarikázhatnak, kiemelhetnek és begépelhetnek ötleteket. Az egész csoport letöltheti a táblát, hogy később átnézhesse. Meglévő sablonok is feltölthetők a táblára, és megjegyzésekkel láthatók el.

tw_classroom_table_04.jpg
tw_classroom_table_05.jpg

Felmérések és kvízek

Az oktatók felméréseket és kvízeket hozhatnak létre, amelyeket a hallgatók valós időben tölthetnek ki online óra vagy előadás közben. Többféle kérdésformátum közül választhat, mint például igaz/hamis, üresen kitöltött, szabad szöveges és feleletválasztós.

Konfigurálható konferencián belüli engedélyek

Egy online osztályon vagy előadáson belül az oktatók szabályozhatják, hogy a résztvevők hogyan léphetnek kapcsolatba az osztállyal. Meghatározhatják a videózásra, a mikrofonhoz való hozzáférésre, a képernyőmegosztásra és a résztvevői listák megtekintésére vonatkozó engedélyeket.

Emellett használhatjuk a nyilvános vagy privát csevegés vezérlési lehetőségeit, és kiválaszthatjuk a váróterem engedélyezését, a konferencia lezárását vagy a konferencia jelszóval történő védelmét.

tw_classroom_table_06.jpg


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Szüneti szobák Osszuk fel az osztályt tetszőleges számú, saját táblával és csoportos csevegéssel felszerelt szüneti teremre az optimális együttműködés érdekében.

Jelentkezés Minden résztvevő felemelheti a kezét jelzésként a moderátornak.

Védett konferenciák Védjük meg konferenciáinkat jelszóval, hogy megakadályozzuk a hívatlan vendégek megjelenését.

Telefonos betárcsázás A résztvevők betárcsázhatnak telefonon keresztül, és csak hangos üzemmódban vehetnek részt a konferencián.

Naptár szinkronizálás Szinkronizáljuk az Outlook naptárát a TeamViewer Classroom programmal, hogy az összes megbeszélést és órát egy központi helyen láthassuk.

Háttér (elmosódás és képek) Homályosítsuk el a videó hátterét, hogy a környezetet titokban tarthassuk, vagy helyettesítsük azt egy képpel vagy prezentációval.

Képernyőmegosztás Osszuk meg képernyőnket a csoporttal. Válassza ki, hogy a teljes képernyőt meg kívánjuk-e osztani, vagy csak bizonyos alkalmazásablakokat vagy böngészőfület szeretnénk kiválasztani.

Logó és szín testreszabása Tegye személyessé a TeamViewer Classroomot a színséma meghatározásával és saját logó vagy jelképek használatával.

LMS és Moodle integráció Tervezzük tovább az óráinkat a Moodle-ban. A TeamViewer Classroom Moodle plugin automatikusan megjeleníti a megfelelő konferenciához való csatlakozás linkjeit közvetlenül a Moodle-ban.

Konferenciafelvétel Felvehetjük az órákat, hogy a diákok később visszanézhessék, vagy azok számára, akik aszinkron módon vesznek részt a konferencián.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram