TeamViewer Mobileszköz támogatás

Az állandó mozgásban lévő mobil világ egyszerű távoli elérése és támogatása

Az állandó mozgásban lévő mobil világ egyszerű távoli elérése és támogatása

ÁTTEKINTÉS

Az androidos eszközök több mint 100 márkájával és az iparágban első iOS-képernyőmegosztással a TeamViewer kínálja a legszélesebb körű távoli hozzáférést és támogatást – telepített alkalmazásokon keresztül vagy a szervezetben történő tömeges üzembe helyezéssel. Kezdje meg ma a mobileszközök távoli támogatását, és oldja meg a problémákat gyorsan, bárhol, bármikor.

Szeretné, ha elérhetné és kezelhetné az androidos eszközöket még akkor is, amikor senki sincs ott? Semmi akadálya! Ismerje meg, hogyan állíthatja be a TeamViewer Host app segítségével a távoli hozzáférést felügyelet nélküli androidos mobil- vagy kereskedelmi szintű eszközökhöz, például POS-gépekhez, kioszkokhoz és digitális hirdetési felületekhez.

1

 

TÁVOLI TÁMOGATÁS AZ ALKALMAZOTTAK ÉS AZ ÜGYFELEK MOBILESZKÖZEI SZÁMÁRA

Gyorsan, bárhonnan kijavíthatja az androidos és iOS-mobileszközökkel kapcsolatos problémákat.
Egyszerűen nyújthat támogatást az állandó mozgásban lévő mobil világnak. Távolról, a számítógépéről vagy mobileszközéről érheti el és támogathatja az androidos és Apple-mobileszközöket.

Kollégái, alkalmazottai és ügyfelei mindig mozgásban vannak, okostelefonjukkal és táblagépükkel a kezükben. Amikor konfigurálni kell az eszközöket, nem sikerül elküldeni az e-maileket, vagy problémákat okoznak a technikai hibák, az igény szerinti távoli támogatás létfontosságú.

A TeamViewer mobileszköz-támogatásával gyorsan megoldhatja a problémákat számítógépéről, táblagépéről és okostelefonjáról is. A támogatást igénylőknek csak telepíteniük kell a TeamViewer QuickSupport alkalmazást androidos vagy iOS-eszközükre. Ilyen egyszerű!

TÁVOLI HOZZÁFÉRÉS FELÜGYELET NÉLKÜLI ANDROIDOS ESZKÖZÖKHÖZ

Bárhol, bármikor elérheti a mobil- és kereskedelmi szintű eszközöket.
Folyamatosan elérheti és távvezérelheti a felügyelet nélküli, Android-alapú mobil- és kereskedelmi szintű eszközöket, így akkor is nyújthat támogatást, amikor senki sincs ott.

A TeamViewer az egyetlen olyan távoli kapcsolódási megoldás, amely teljes felügyelet nélküli hozzáférést és vezérlést biztosít az Android-alapú eszközök több mint 100 márkájához. A TeamViewerrel a mobiltelefonoktól és a táblagépektől kezdve a kereskedelmi eszközökig (például a digitális hirdetési felületek és a POS-rendszerek) kezelheti és támogathatja az androidos eszközöket még akkor is, amikor senki sincs ott. Egyszerűen telepítse a TeamViewer Host appot a távoli eszközön, és már futtathatja is a frissítéseket, elvégezheti a beállításokat, és távolról továbbíthatja a fájlokat bárhol, bármikor.

2

 

3

 

MOBILESZKÖZÖK FELÜGYELETE ÉS KEZELÉSE

A Mobil műszerfal segítségével figyelheti az eszköz állapotát.
A Mobil műszerfal segítségével megtekintheti a processzorterhelést, a lemezterületet és az operációs rendszer verzióit, valamint távolról konfigurálhatja a mobileszközöket.

A TeamViewer asztali ügyfelének mobil műszerfalán megtekintheti a felügyelt eszközök állapotának áttekintését, így megfigyelheti a tárterületet, a processzort és a memóriahasználatot. Emellett kapcsolatban maradhat a partnereivel, és üzeneteket küldhet felhasználóinak, ügyfeleinek és kollégáinak. Nem szeretné őket zavarni? Másodpercek alatt leküldheti a Wi-Fi-beállításokat androidos vagy iOS-eszközükre, importálhatja az iOS konfigurációs profilokat, és eltávolíthatja a kritikus alkalmazásokat az androidos alkalmazáslistán keresztül.

MDM- ÉS EMM-INTEGRÁCIÓVAL RENDELKEZŐ ALKALMAZÁSOK TÖMEGES ÜZEMBE HELYEZÉSE

Nagyvállalati szintű kiadás TeamViewer-integrációkkal.
Szeretné felügyelni, kezelni és támogatni a mobileszközöket a szervezetében? Tömegesen üzembe helyezheti az MDM- és EMM-integrációval rendelkező alkalmazásokat.

A TeamViewer QuickSupport és Host appal elérheti és támogathatja a felügyelt vagy felügyelet nélküli mobileszközöket a szervezetében, beleértve az Androidot futtató kereskedelmi eszközöket, például a digitális hirdetőfelületeket, az interaktív kioszkokat és a POS-rendszereket. Az előre felépített integrációkkal az alkalmazásaink egyszerűen és gyorsan bevezethetők az egész vállalatban a kedvenc mobileszköz-kezelési (MDM-) vagy nagyvállalati mobilitásfelügyeleti (EMM-) megoldásával, például a következőkkel: IBM MaaS360, Microsoft Intune vagy MobileIron és így tovább.

4

 

Ha telepíti a TeamViewert, távoli támogatást kérhet androidos vagy iOS-mobileszközéhez bármely asztali számítógépről, okostelefonról vagy táblagépről.

teamviewer_quicksupport_JPG.png

 

Távolról elérhet és támogathat felügyelet nélküli androidos mobil- vagy kereskedelmi eszközöket, például POS-készülékeket, kioszkokat és digitális hirdetési felületeket.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

5

 

 

TEAMVIEWER MOBILESZKÖZ-TÁMOGATÁSI BŐVÍTMÉNY

Többplatformos mobileszköz-támogatás-
Szeretné a TeamViewer használatával támogatni az androidos és iOS-mobileszközöket? A TeamViewer Mobileszköz-támogatási bővítményével távoli támogatást nyújthat biztonságos számítógép–mobil vagy mobil–mobil kapcsolaton keresztül.
TeamViewer-csomagra van szüksége? Semmi akadálya! Keresse meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő licencelési megoldást, és fizetés előtt válassza ki a Mobileszköz-támogatási bővítményt.

EREDETI HARDVERGYÁRTÓ (OEM-) PARTNEREK

A TeamViewer és az Android együtt még jobb.
A TeamViewer együttműködik több mint 100 vezető eredeti hardvergyártóval, hogy lehetővé tegye az androidos okostelefonok és táblagépek, valamint az Androidon futó kereskedelmi eszközök (például POS-rendszerek, az interaktív kioszkok és digitális hirdetési felületek) távoli elérését és távoli támogatását. Ismerje meg az iparági használati eseteket és az eredeti hardvergyártókkal való együttműködési lehetőségeket.

6

 

 

7

 

 

KATEGÓRIA ELSŐ A LEFEDETT ESZKÖZÖK SZÁMÁBAN

A piacon jelenleg a TeamViewer fedi le a legtöbb, pontosan 127 mobilgyártót, operációs rendszert és IoT-eszközt.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram