Bemutatkozik az Adobe Video Partner Program

2023-04-18 09:15
Ez az újdonság hatalmas segítség lehet a videók készítésben mivel az Adobe és a Frame.io partnerkapcsolatokat ötvözi egyetlen programban.

Ez az újdonság hatalmas segítség lehet a videók készítésben mivel az Adobe és a Frame.io partnerkapcsolatokat ötvözi egyetlen programban.


Az igényes videókészítési technikák folyamatosan fejlődnek és csapatról csapatra nagyon különbözőek lehetnek. Ennek tudatában az Adobe bevezeti az Adobe Video Partner Programot, amely az Adobe és a Frame.io partnerkapcsolatokat ötvözi egyetlen programban. 

Az Adobe videóalkalmazásokat átfogó tulajdonsága révén ez a program ösztönzi az együttműködést a tartalomkészítési szakaszok összes részében - a fejlesztéstől a gyártáson, az utómunkán át egészen a terjesztésig. Emellett biztosítja, hogy az Adobe ügyfelei hozzáférjenek az integrált megoldásokhoz, amelyek növelik a termelékenységüket és kreativitásukat, és testre szabhatók a specifikus igények kielégítéséhez. Már most több mint 400 globális partnerhálózatot tartalmaz, és folyamatos a csatlakozás.

De nézzünk néhány példát, milyen előnyökkel jár az ügyfelek és partnerek számára!

A program segítségével az Adobe videóalkalmazásokkal együttműködve a világ bármely pontján a videós szakemberek és gyártói csapatok képesek létrehozni és szállítani bármilyen típusú videót - a nagyjátékfilmektől a reklámokon és a közösségi tartalmakon át.

Ez egy teljes körű végponttól-végpontig videószett: rögzítsük a felvételeket a helyszínen és gyorsítsuk fel a folyamatot a Frame.io Camera to Cloud munkafolyamattal, szerkesszük az Adobe Premiere Pro-val, dolgozzunk együtt távolról a Cloud Projects vagy Productions segítségével, adjunk hozzá animációkat és vizuális effekteket az Adobe After Effects és az Adobe Character Animator segítségével, készítsünk hihetetlen hangzásvilágot az Adobe Audition-nal, és végezzünk ellenőrzést vagy adjunk jóváhagyást a Frame.io-val együttműködve, bárhol is legyenek alkotótársaink a világban.

Ha érdekelnek további részletek is a programról, kattints ide!

(Adobe Blog)

Olvass tovább


Új CorelDRAW Graphics Suite előfizetés most 20% kedvezménnyel

Szerezd be most CorelDRAW Graphics Suite előfizetésed 20% kedvezménnyel!

,
[MEGHÍVÓ]: Adobe Express és Adobe Acrobat webinar - MI és a PDF esete

Ha még nem próbáltad ki az új Acrobat és Express funkciókat, itt az ideje! Regisztrálj webinárunkra, ahol szakértő kollégánk bemutatja ezeket az új lehetőségeket, és segítenek megtanulni, hogyan használhatod ki a legtöbbet a PDF szerkesztés legfrissebb technológiáiból.


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram