DataColor

  Színkalibrálás mindenkinek egyszerûen és elérhetõen

  Gyors és megbízható módszer a kamera és objektív kombinációjának a fókuszteljesítményének mérésére és beállítására.
  A Datacolor ColorReader Spectro egy megfizethető, hordozható, Bluetooth csatlakozású eszköz kifejezetten festékkereskedők részére a színek gyors és pontos beazonosításához.
  Intelligens színérzékelő és egy könnyen használható app áll a hobbi felhasználók részére a színek felismeréséhez.
  A ColorReader páratlan pontosságának és megbízhatóságának köszönhetően a profi felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy minőségi munkát fognak végezni, időt és pénzt megtakarítva.
  A funkciókban gazdag ColorReader Pro lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy közvetlenül a készüléken lássák a színmérések eredményeit, és olyan egyéb feladatokat is elvégezzenek vele, amik növelhetik a munka hatékonyságát.
  Árakhoz kattintson ide A Datacolor SpyderX Pro eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről.
  Árakhoz kattintson ide A Dataolor SpyderX Elite eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. A SpyderX Elite bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a SpyderX Pro, így a fehéregyensúlyt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.
  Árakhoz kattintson ide Rögzítés, szerkesztés és nyomtatás, valamint teljes kontroll a digitális munkafolyamat és a színek kezelése felett.
  Árakhoz kattintson ide Rögzítés, szerkesztés és nyomtatás, valamint teljes kontroll a digitális munkafolyamat és a színek kezelése felett.
  Árakhoz kattintson ide Rögzítés, szerkesztés és nyomtatás, valamint teljes kontroll a digitális munkafolyamat és a színek kezelése felett.
  Árakhoz kattintson ide Idővel a SpyderCHECKR színkártyái kifakulhatnak, így a használatai értéke csökken a terméknek.
  Árakhoz kattintson ide Az új SpyderCHECKR -el már a fotózás során is teljes kontrollt gyakorolhatunk képeink színei felett.
  Árakhoz kattintson ide A ColorVision Spyder5EXPRESS csomaggal a kezdő felhasználóktól kezdve a designereken keresztül a profi fotográfusokig, minden felhasználó könnyedén, gyorsan és egyszerűen kalibrálhatja a CRT, LCD/TFT vagy laptop rendszerű monitorok színeit, így biztosak lehetünk abban, hogy képernyőnkön a valóságos, pontos színeket látjuk.
  Árakhoz kattintson ide A ColorVision Spyder5 PRO eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről.
  Árakhoz kattintson ide A ColorVision Spyder5ELITE eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. A Spyder5ELITE bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a Spyder5PRO, így a fehéregyensúlyt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.
  Árakhoz kattintson ide Táblázatunkból megtudhatja, hogy a Spyder 4 egyes verziói milyen fontosabb funkciókkal rendelkeznek, illetve hogy milyen újdonságokkal szolgálnak.
  Árakhoz kattintson ide A Datacolor Spyder LensCal eszköz segítségével beállíthatjuk DSLR fényképezőgépünk fókusz beállításait.  
  Árakhoz kattintson ide Egyetlen felvétel segítségével testre szabhatja a fehér egyensúlyt és más színekkel kapcsolatos beállításokat a RAW konvertáló szoftver segítségével.
  Árakhoz kattintson ide A ColorVision ezen megoldása a monitortól a nyomtatásig végigkíséri az egész munkafolyamatot és biztosítja, hogy a forrásanyagot eredeti színeiben lássuk viszont a képernyőn és a nyomtatás után, hiszen ez elengedhetetlen feltétele az igényes munkának. A ColorVision Spyder3 Studio SR tartalmazza a Spyder3 Elite monitor-, és a Spyder3 Print nyomtatókalibráló eszközöket is.
  Árakhoz kattintson ide A Spyder3 Print SR segítségével kiváló színprofilokat készíthetünk, amelyeket szinte bármilyen nyomtatóhoz felhasználhatunk. A Spectrocolorimetert a fényképészek számára azért tervezték, hogy gyors és professzionális nyomtatást tegyen lehetővé drága tesztek alkalmazása nélküll. A Spyder3 Print SR-t elsősorban fotósoknak, kiadványszerkesztőknek ajánljuk, akik számára elsődleges szempont, hogy a kinyomtatott végtermék színe tökéletes legyen.