Datacolor Spyder Checkr Video

ÁTTEKINTÉS

A Spyder Checkr Video egy olyan mindenre kiterjedő színskála, amelyre a videós munkafolyamatok optimalizálásához és harmonizálásához ad pótolhatatlan segítséget.

A szabadalmaztatott Color Pattern Card kialakítása az eddigi legátfogóbb Datacolor színminta, amely két telítettségi szinten generálja az árnyalatok mintázatát, lehetővé téve, hogy lássuk, hogyan rögzülnek a színek, beleértve az elsődleges és másodlagos színeket egyaránt. A létrehozott, könnyen érthető körkörös minta soha nem látott mennyiségű színinformációt nyújt.

Mi van a csomagban?

Öt cserélhető, nagy fényű, színes videós célzókártya (ebből 4 ergonomikus tokban, plusz 1 hagyományos patch-kártya védőhüvelyben)

  • Egy szabadalmaztatás alatt álló színmintakártya, amelyet úgy terveztek, hogy kihasználja a videó feldolgozásának módját a pontosabb, árnyaltabb színpontosság érdekében. 12 színfoltot tartalmaz egyedi konfigurációban, középen egy fekete, egy szürke és egy fehér színfoltot, valamint 6 bőrtónusú lapkát.
  • Egy gradiens szürkeárnyalat-kártya, amely 11 fokozatú szürkeárnyalat-sávot, valamint 3 egyszínű fehér, fekete és 50%-os szürkeárnyalat-sávot tartalmaz, hogy minden részletet meg tudjunk örökíteni.
  • Egy szabványos kialakítású színfoltkártya (hasznos hibrid fotómunkához), amely 12 színfoltot, 6 bőrtónusfoltot és egy fekete, fehér és 50%-os szürke sávot tartalmaz.
  • Egy tömör, semleges szürke kártya a fehéregyensúlyhoz.
  • Egy fókuszcsillag kártya.

FUNKCIÓK

Profi színreferencia A Spyder Checkr Video együttműködik a vektortükrökkel, hullámforma-monitorokkal és az olyan professzionális videószerkesztő szoftverekkel, mint például a DaVinci Resolve®, az Adobe Premiere® és a Final Cut Pro®, hogy segítsen biztosítani a színhelyességet és a konzisztenciát a különböző kamerák és objektívek között. A rögzítés kezdetétől a szerkesztésig a Spyder Checkr Video leegyszerűsíti és megkönnyíti az utólagos színkorrekciót a pontos/harmonizáló színek érdekében több kamera/objektív kombinációban.

További színinformációk A Spyder Checkr Video a színkalibráció tökéletes eszköze. Tartalmazza a pontos színszabályozás referenciapontjait a színkezeléshez a forgatás kezdetétől a végső színbeállításig.

Szabadalomra bejelentett színmintakártya A Spyder Checkr Video szabadalomra bejelentett színmintakártyája kihasználja a videó feldolgozásának módját a videoszerkesztő szoftverekben, így egy pillantással több színinformációt nyújt a felhasználóna a gyorsabb és nagyobb színpontosság érdekében, amely a videós kezdők és a profik számára egyaránt hatákony munkafolyamatot jelent.

Színkártyák a munkafolyamatokhoz - A Spyder Checkr Video 5 nagy fényű célkártyát tartalmaz: 2 féle színkártya a különböző munkafolyamatokhoz (hagyományos színfoltkártya + a szabadalmaztatás alatt álló Color Pattern Card), egy 22 fokozatú gradiens szürkeárnyalat-kártya, egy egyszínű, semleges szürkeárnyalat-kártya a fehéregyensúlyhoz és egy fókuszcsillag-kártya.

Szélesebb színskála A fényes kártyák nagy színtelítettséget, szélesebb színskálát, valamint könnyebb fénytévesztés-azonosítást tesznek lehetővé.

Tökéletes a különböző felhasználói igényekhez Ideális professzionális videósok, hibrid fotósok/videósok és tartalomkészítők számára, akik videót használnak munkájukhoz. A Spyder Checkr Video tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik gyors és egyszerű módon szeretnék biztosítani videóik színhelyességét, valamint a videók színszerkesztésében jártasabbaknak.

Ergonomikus tok kialakítás - Az egyedülállóan kialakított tok kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a kézbe, minimálisra csökkentve a fáradtságot, miközben megakadályozza, hogy ujjak árnyékot vessenek a kártyákra, minimalizálva az alkalmazási hibákat.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram