DataColor ColorReader

Instant színmérési eredmények profiknak

ÁTTEKINTÉS

A ColorReader páratlan pontosságának és megbízhatóságának köszönhetően a profi felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy minőségi munkát fognak végezni, időt és pénzt megtakarítva.

 
1

 

2

 

3

 

4

 

92% feletti pontosság az első mérésreKönnyű és hordozhatóÚjratölthető lítium akkumulátorHatékony színmérések

Fejlett optikai lencse és hat nagy fényességű CRI fehér LED áll az egyes színek elválasztására és a felület szükség szerinti megvilágítására, így már az első találat is nagy pontosságú lehet.

Pont annyira könnyű és kényelmes ahhoz, hogy terepen használhassuk, és mindig magunknál tarthatjuk, hogy ne kerüljenek el minket az új inspirációk.

Tartsuk mindig feltöltve a ColorReader Pro akkumulátorát, amit bárhol feltölthetünk a mellékelt micro USB kábel segítségével.Azonnal megkaphatjuk a mérések eredményeit a legnépszerűbb festékkeverési szabványokhoz, mint például a Delta E, a CIE Lab, az RGB, a Hex, a CMYK, az LRV és az LCH. 
5

 

6

 

7

 

8

 

Színek mentése, címkézése és megosztásaSzínpaletták létrehozásaTallózás a digitális színskálák közöttMinőség-ellenőrzés
Mentsük el a kedvenc színeinket, címkézzük fel őket a gyors megtalálás érdekében, és osszuk meg őket a kollégákkal vagy akár a festékbolttal - közvetlenül a telefonról.Saját palettákat hozhatunk létre, az app pedig képes megjeleníteni a javasolt kiegészítő, triádos, analóg és monokromatikus palettákat.Az alkalmazáson belül arra is lehetőségünk van, hogy ötletekért áttekintsük kedvenc festékmárkáink színkatalógusait vagy pontosítsuk a korábbi választásainkat.A minőségellenőrzési üzemmódban beállíthatjuk a megfelelő szabványt, amivel összevethetjük a mérések eredményeit.
spec

Mi van a csomagban?

csomag

 

  1. ColorReader eszköz
  2. Micro USB kábel
  3. Kalibrációs sapka
  4. Használati útmutató


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Egyéb:

RendszerAndroid 6.0 / iOS 9.3 vagy újabb

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram