DataColor ColorReader Pro

A Datacolor legátfogóbb színmeghatározó eszköze

ÁTTEKINTÉS

A funkciókban gazdag ColorReader Pro lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy közvetlenül a készüléken lássák a színmérések eredményeit, és olyan egyéb feladatokat is elvégezzenek vele, amik növelhetik a munka hatékonyságát.

 
 
1

 

2

 

3

 

4

 

92% feletti pontosság az első mérésreKényelmes hordtáskaLED kijelzőÚjratölthető lítium akkumulátor

Fejlett optikai lencse és hat nagy fényességű CRI fehér LED áll az egyes színek elválasztására és a felület szükség szerinti megvilágítására, így már az első találat is nagy pontosságú lehet.

A mellékelt hordtáska megvédi az eszközt a sérülésektől, és lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen.

Az eszközön található LED kijelzőn láthatjuk a színmérések eredményeit és festék-szín egyezéseket a nagyobb kényelem érdekében.Tartsuk mindig feltöltve a ColorReader Pro akkumulátorát, amit bárhol feltölthetünk a mellékelt micro USB kábel segítségével.
5

 

6

 

7

 

8

 

Színtár a mobilonHatékony színmérésekSzínek mentése, címkézése és megosztásaSzínpaletták létrehozása
A hagyományos, legyező formátumú színskáláinkat szinkronizálhatjuk a mobilunkkal, így az eredményeket a készülék kijelzőjén is megtekinthetjük.Azonnal megkaphatjuk a mérések eredményeit a legnépszerűbb festékkeverési szabványokhoz, mint például a Delta E, a CIE Lab, az RGB, a Hex, a CMYK, az LRV és az LCH. Mentsük el a kedvenc színeinket, címkézzük fel őket a gyors megtalálás érdekében, és osszuk meg őket a kollégákkal vagy akár a festékbolttal - közvetlenül a telefonról.Saját palettákat hozhatunk létre, az app pedig képes megjeleníteni a javasolt kiegészítő, triádos, analóg és monokromatikus palettákat.
9

 

10

 

11

 

 
Tallózás a digitális színskálák közöttFejlett minőség-ellenőrzésNépszerű színek áttekintése 
Az alkalmazáson belül arra is lehetőségünk van, hogy ötletekért  áttekintsük kedvenc festékmárkáink színkatalógusait vagy pontosítsuk a korábbi választásainkat.A minőségellenőrzési üzemmódban beállíthatjuk a megfelelő szabványt, amivel összevethetjük a mérések eredményeit, megjelenítve a megfeleléseket/eltéréseket a ΔL, Δa és a Δb értékeket.Valós idejű értesítéseket kaphatunk a többi ColorReader felhasználó által leggyakrabban mért színekről. 
spec

Mi van a csomagban?

csomag

 

  1. ColorReader Pro eszköz
  2. Micro USB kábel
  3. Kalibrációs tárgylemez
  4. Hordtáska
  5. Használati útmutató


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Egyéb:

RendszerAndroid 6.0 / iOS 9.3 vagy újabb

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram