DataColor

  Színkalibrálás mindenkinek egyszerûen és elérhetõen

  A Spyder Checkr Photo a Datacolor eddigi legátfogóbb színcélgyűjteményét kínálja, egyedülálló, ultramatt kivitelben, amely páratlan színpontosságot és mélységet biztosít.
  Fotózás, videózás, digitális tervezés - bármilyen kreatív tevékenységet is folytatunk, a SpyderX Create Kit tartalmazza azokat az eszközöket, amelyekre az inspirációtól a projekt befejezéséig szükség van.
  Biztosítsuk a pontos színeket, mélységet és részletességet minden egyes fotóhoz a rögzítéstől az utómunkálatokig a SpyderX Photo Kit segítségével - ez egy kényelmes, költséghatékony fotóeszköz-csomag, amellyel a legtöbbet hozhatjuk ki a fotókból.
  A SpyderX Elite Control Kit biztosítja azokat az eszközöket, amelyekkel a leghatékonyabb színkezelést végezhetjük el ellenőrzött megvilágítási környezetekben.
  Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USB A kábellel rendelkező tartozékokat használjanak, ha csak USB C port áll rendelkezésre.
  A Spyder Tripod Pro tökéletesen kombinálható a Spyder Checkr kamerakalibrációs táblázattal, a Spyder Cube fehéregyensúly-eszközzel, valamint Go Pro és okostelefon-tartóval plusz a Bluetooth univerzális távirányítóval.
  A Spyder Tripod nagyszerű kiegészítő eszköze a Spyder X-nek, a Spyder Cube fehéregyensúly eszköznek és a fényképezőgépnek hosszú expozíciós helyzetekben.
  A Spyder Shelf egy praktikus kiegészítő, amelyet a számítógép monitorjára rögzíthet, hogy függőleges tárolóhelyet biztosítson Önnek, felszabadítva ezzel nem kevés helyet az íróasztalon.
  Gyors és megbízható módszer a kamera és objektív kombinációjának a fókuszteljesítményének mérésére és beállítására.
  Intelligens színérzékelő és egy könnyen használható app áll a hobbi felhasználók részére a színek felismeréséhez.
  A ColorReader páratlan pontosságának és megbízhatóságának köszönhetően a profi felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy minőségi munkát fognak végezni, időt és pénzt megtakarítva.
  A funkciókban gazdag ColorReader Pro lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy közvetlenül a készüléken lássák a színmérések eredményeit, és olyan egyéb feladatokat is elvégezzenek vele, amik növelhetik a munka hatékonyságát.
  Árakhoz kattintson ide A Datacolor SpyderX Pro eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről.
  Árakhoz kattintson ide A Dataolor SpyderX Elite eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. A SpyderX Elite bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a SpyderX Pro, így a fehéregyensúlyt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.
  Árakhoz kattintson ide Rögzítés, szerkesztés és nyomtatás, valamint teljes kontroll a digitális munkafolyamat és a színek kezelése felett.
  Árakhoz kattintson ide Rögzítés, szerkesztés és nyomtatás, valamint teljes kontroll a digitális munkafolyamat és a színek kezelése felett.
  Árakhoz kattintson ide Idővel a SpyderCHECKR színkártyái kifakulhatnak, így a használatai értéke csökken a terméknek.
  Árakhoz kattintson ide Az új SpyderCHECKR -el már a fotózás során is teljes kontrollt gyakorolhatunk képeink színei felett.
  Árakhoz kattintson ide Egyetlen felvétel segítségével testre szabhatja a fehér egyensúlyt és más színekkel kapcsolatos beállításokat a RAW konvertáló szoftver segítségével.
  Árakhoz kattintson ide A számítógépes színkezelés rendkívül fontos a grafika, a fotográfia, a kiadványszerkesztés és a nyomdaipar területén dolgozóknak, mivel nagyrészt ettől függ, hogy milyen lesz a végeredmény. A probléma ott kezdődik, hogy a monitorok - szinte kivétel nélkül pontos beállításra szorulnak, hiszen csak így képzelhető el a precíz munka. Hasonló a helyzet a nyomtatókkal is.Ezt az égető problémát orvosolják a ColorVision Spyder 3 megoldásai, amelyek segítségével bárhol, bármikor elvégezhetjük a monitor-, ill. a nyomtatókalibrálást.