DataColor

  Színkalibrálás mindenkinek egyszerûen és elérhetõen

  Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USB A kábellel rendelkező tartozékokat használjanak, ha csak USB C port áll rendelkezésre.
  A Spyder Tripod Pro tökéletesen kombinálható a Spyder Checkr kamerakalibrációs táblázattal, a Spyder Cube fehéregyensúly-eszközzel, valamint Go Pro és okostelefon-tartóval plusz a Bluetooth univerzális távirányítóval.
  A Spyder Tripod nagyszerű kiegészítő eszköze a Spyder X-nek, a Spyder Cube fehéregyensúly eszköznek és a fényképezőgépnek hosszú expozíciós helyzetekben.
  A Spyder Shelf egy praktikus kiegészítő, amelyet a számítógép monitorjára rögzíthet, hogy függőleges tárolóhelyet biztosítson Önnek, felszabadítva ezzel nem kevés helyet az íróasztalon.
  Gyors és megbízható módszer a kamera és objektív kombinációjának a fókuszteljesítményének mérésére és beállítására.
  A Datacolor ColorReader Spectro egy megfizethető, hordozható, Bluetooth csatlakozású eszköz kifejezetten festékkereskedők részére a színek gyors és pontos beazonosításához.
  Intelligens színérzékelő és egy könnyen használható app áll a hobbi felhasználók részére a színek felismeréséhez.
  A ColorReader páratlan pontosságának és megbízhatóságának köszönhetően a profi felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy minőségi munkát fognak végezni, időt és pénzt megtakarítva.
  A funkciókban gazdag ColorReader Pro lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy közvetlenül a készüléken lássák a színmérések eredményeit, és olyan egyéb feladatokat is elvégezzenek vele, amik növelhetik a munka hatékonyságát.
  Árakhoz kattintson ide A Datacolor SpyderX Pro eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről.
  Árakhoz kattintson ide A Dataolor SpyderX Elite eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. A SpyderX Elite bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a SpyderX Pro, így a fehéregyensúlyt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.
  Árakhoz kattintson ide Rögzítés, szerkesztés és nyomtatás, valamint teljes kontroll a digitális munkafolyamat és a színek kezelése felett.
  Árakhoz kattintson ide Rögzítés, szerkesztés és nyomtatás, valamint teljes kontroll a digitális munkafolyamat és a színek kezelése felett.
  Árakhoz kattintson ide Rögzítés, szerkesztés és nyomtatás, valamint teljes kontroll a digitális munkafolyamat és a színek kezelése felett.
  Árakhoz kattintson ide Idővel a SpyderCHECKR színkártyái kifakulhatnak, így a használatai értéke csökken a terméknek.
  Árakhoz kattintson ide Az új SpyderCHECKR -el már a fotózás során is teljes kontrollt gyakorolhatunk képeink színei felett.
  Árakhoz kattintson ide A ColorVision Spyder5EXPRESS csomaggal a kezdő felhasználóktól kezdve a designereken keresztül a profi fotográfusokig, minden felhasználó könnyedén, gyorsan és egyszerűen kalibrálhatja a CRT, LCD/TFT vagy laptop rendszerű monitorok színeit, így biztosak lehetünk abban, hogy képernyőnkön a valóságos, pontos színeket látjuk.
  Árakhoz kattintson ide A ColorVision Spyder5 PRO eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről.
  Árakhoz kattintson ide A ColorVision Spyder5ELITE eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. A Spyder5ELITE bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a Spyder5PRO, így a fehéregyensúlyt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.