Callas

  Professzionális megoldások a nyomdai előkészítésben
  Hibás a PDF? A Callas pdfCorrect - az Adobe Acrobat bővítményeként - egyetlen egyszerű kattintással pillanatok alatt kiszűri és kijavítja a PDF hibáit, elgördíti az akadályokat a hatékony munka útjából és segít abban, hogy a nyomtatott végtermék senkinek se okozzon csalódást.
  A Callas pdfInspektor CLI (Command Line Interface) szoftver- és platformfüggetlen alkalmazás a nyomdai előkészítés egyik döntő stádiumában, a dokumentum végső ellenőrzésében (preflight) nyújt nagy segítséget. Használatához nincs szükségünk az Adobe Acrobat szoftverre.
  A Callas pdfAutoOptimizer segítségével véget vethetünk a PDF dokumentumok részlegesen átlátszó objektumainak kezelésével járó problémás és időigényes folyamatnak. A program az Adobe Acrobat Professional bővítményeként beépül a PDF-szerkesztő szoftverbe és a PDF Optimization funkcióval bővíti annak lehetőségeit.
  A Callas pdfInspektor a leghatékonyabb eszköz PDF-ek ellenőrzésére és a dokumentum végső nyomdai kivitelezése vagy interneten való publikálása előtti kontrollra (preflight). A szoftver új mértéket állít fel a gyors kivitelezés és a tökéletesen megjelenő végeredmény érdekében. A program körülbelül 400 PDF jellegzetességet vizsgál, a problémás esetekre vizuálisan is felhívja a figyelmet, de az eredményt ASCII, XML vagy PDF formájában is képes megjeleníteni.
  A Callas pdfToolbox tartalmazza a Callas Software három legfontosabb Adobe Acrobat bővítményét, amelyek szinte nélkülözhetetlenek a PDF-fel komolyabban foglalkozó felhasználók számára.
  A Callas pdfColorConvert bővítménnyel PDF fájljaink színeit egyszerűen, gyorsan és hatékonyan konvertálhatjuk egyik színrendszerből a másikba (RGB, Lab és direkt színekből CMYK színeket varázsolhatunk).
  A Callas pdfLayerMaker szoftverrel - az Adobe Acrobat bővítményeként - rétegeket hozhatunk létre PDF dokumentumainkban - mindezt egyszerűen és gyorsan.
  A Callas pdfInspektor a leghatékonyabb eszköz PDF-ek ellenőrzésére és a dokumentum végső nyomdai kivitelezése vagy interneten való publikálása előtti kontrollra. A szoftver új mértéket állít fel a gyors kivitelezés és a tökéletesen megjelenő végeredmény érdekében.