Canto

Katalogizálás mesterfokon

Cumulus Video Suite

Napjaink régi és új vállalkozásai egyre gyakrabban dolgoznak videókkal. Nem csoda, hiszen egy látványosan elkészített mozgóképsorozat a kormányzati, az üzleti, az oktatási és a fejlesztési szektor szinte bármely területén felhasználható. A Canto Cumulus Video Suite bővítmény a Canto Cumulus Enterprise szoftverekkel együttműködve a legkülönfélébb videofájlok katalogizálására, ill. kezelésére képes.

Cumulus 2PDF AssetProcessor

Az Adobe által kifejlesztett PDF technológia a világ egyik legnépszerűbb dokumentumformátuma, amelyet a számítástechnika, az internet, a kreatív világ, az oktatás, a kormányzat területén, és még számos más helyen nap mint nap használunk világszerte. A Canto Cumulus 2PDF AssetProcessor bővítménnyel a szerveren tárolt dokumentumokból egy pillanat alatt PDF-eket generálhatunk.

Cumulus

Hogyan oldjuk meg a biztonságos, gyors adatáramlást egy olyan munkacsoport esetén, amelynek tagjai más és más, mégis összefüggő feladatokat látnak el, esetleg eltérő helyen és időben dolgoznak? A megoldást a Canto Cumulus Workgroup vagy a Canto Cumulus Enterprise platform-független, intranet- vagy internet-alapú, kliens/szerver rendszerű szoftverek nyújtják, amelyeknek a segítségével digitális állományaink archiválása, megosztása, publikálása és célba juttatása gyerekjátékká válik.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram