Pantone

  Színkezelés, direktszínek és CMYK

  A Premium Metallics Chips Book a Pantone legtartósabb, legszebb Pantone fémes direktszíneit tartalmazza megosztható, perforált chipek formájában.
  Az Extended Gamut Guide az egyik legújabb fejlesztése a Pantone-nak, mely 90%-kal jobb Pantone spot szín megegyezéseket biztosít a CMYK skálán a narancs, a zöld és az ibolyaszín hozzáadásával.
  Az új PANTONE PLUS SERIES PASTELS & NEONS CHIPS összesen 154 elbűvölő pasztell és 56 vibráló neon színmintát tartalmaz, kényelmesen kezelhető chip formátumban.
  A PASTELS & NEONS útmutató a tökéletes segítség, ha ragyogó színekre van szükségünk, de akkor is haszonnal forgatható, ha egy kis lágyságot szeretnénk csempészni a készülő nyomtatványokba.
  A PANTONE COLOR BRIDGE Uncoated útmutató egy többfunkciós eszköz nyomdászoknak, grafikusoknak és web dizájnereknek.  Különösen akkor érdemes használni, ha négyszínnyomásos kiadványok vagy digitális médiatartalmak készítése során kell ellenőriznünk a színeket.
  A PANTONE COLOR BRIDGE Uncoated útmutató egy többfunkciós eszköz nyomdászoknak, grafikusoknak és web dizájnereknek.  Különösen akkor érdemes használni, ha négyszínnyomásos kiadványok vagy digitális médiatartalmak készítése során kell ellenőriznünk a színeket.
  Árakhoz kattintson ide Ez a készlet mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy ki tudjuk választani a megfelelő színt, legyen szó egy kiadványról, formatervezésről, vagy akár egy szoba berendezéséről.
  Fémes színek eléréséhez úgynevezett "metál" festékeket érdemes alkalmazni. A PANTONE természetesen ehhez is kialakított egy színskálát, amely 300 fémes színt tartalmaz, és azt, hogyan tudjuk ezeket kikeverni. Már nem kell találgatni, ha a megrendelő "metál-kék", "metál-narancs" és hasonló színeket mond, hiszen így egyértelműen beazonosíthatóak.  
  Az ötlettől a megvalósításig, a professzionális Pantone Starter Guide az eszköz a tökéletes színek kiválasztásához.
  Fémes színek eléréséhez úgynevezett "metál" festékeket érdemes alkalmazni. A PANTONE természetesen ehhez is kialakított egy színskálát, amely 301 fémes színt tartalmaz, és azt, hogyan tudjuk ezeket kikeverni. Már nem kell találgatni, ha a megrendelő "metál-kék", "metál-narancs" és hasonló színeket mond, hiszen így egyértelműen beazonosíthatóak.
  Árakhoz kattintson ide A Pantone színek CMYK színbontásban való felhasználásához segítséget nyújtó színskálák.
  Árakhoz kattintson ide A Pantone Solid Color Chips a PANTONE Color Formula Guide-hoz hasonlóan a Pantone direkt színeket tartalmazza, de nem legyező, hanem könyv formában. Szintén két változata létezik: a Solid Color Chips C+U és a Solid Color Chips C+U+M. Számozásban teljesen megegyezik a Pantone Color Formula Guide számozásával.
  Az új PLUS SERIES FORMULA GUIDE-ok a frissített, felújított verziói a már korábban megismert PANTONE MATCHING SYSTEM eszközöknek.
  A Reference Library kilenc legyező formátumú útmutatót és öt chip gyűjteményt tartalmaz, összesen 5546 direkt és process színnel, melyek ideális kiindulási alapot jelenthetnek bármilyen kreatív munka kivitelezéséhez.
  A csomag bevonatos és bevonat nélküli skálát egyaránt tartalmaz. A 2868 CMYK színt tartalmazó skálák finomabb színátmeneteket és azok intuitív kiválasztását teszik lehetővé és teljes kompatibilitást biztosítanak a digitális munkafázisok között. Tartalmazzák a környezetbarát és ISO-minősítéssel rendelkező festékek árnyalatait.
  Árakhoz kattintson ide Ez a legideálisabb módja a betűk, logók, keretek, hátterek és más grafikai elemek színvilágának vizualizálásához, kommunikációjához és ellenőrzéséhez.  
  Árakhoz kattintson ide A Pantone kifejlesztett néhány alapszínt, amelyeket egymással keverve több mint ezer direkt színt állíthatunk elő.  
  Árakhoz kattintson ide A Pantone Essentials csomag tartalma: Formula Guides - coated, uncoated, matte 4-color Process Guides - coated, uncoated Color Bridge - coated
  A metál fényű színek könnyebb kiválasztását teszi lehetővé ez a paletta. 301 szín mintája, spot színek, nem kell őket kikeverni. Kitéphető minták, könyv kivitel.
  Árakhoz kattintson ide Bármely mintáról azonnal megkaphatjuk a szín PANTONE számát, és a CMYK, RGB, Lab, stb... értékét.