Autodesk

  Professzionális térbeli vizualizáció, film- és utómunka megoldások

  Hatékony animációs, modellezési és renderelési eszközök, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak a kreatív igényekhez.
  Digitális rajzoló- és festőalkalmazások ötletek rendereléséhez és illusztrációk készítéséhez.
  A Civil 3D szoftver támogatja az épületinformáció-modellezést (BIM) a fejlettebb építőmérnöki tervezés és dokumentálás érdekében.
  Ha most előfizet az AutoCAD® szoftverre, hozzájuthat az AutoCAD 2D és 3D CAD szoftverhez és az iparág-specifikus eszközkészletekhez is. Élvezze az AutoCAD új webes és mobil alkalmazásainak előnyeit, hiszen ezek segítségével bárhonnan elvégezheti a munkát.
  A Revit® BIM-szoftver az építészeti tervezéshez, az épületgépészethez és a szerkezettervezéshez, valamint a kivitelezéshez is kínál szolgáltatásokat. A Revit támogatja a több szakágat is felölelő, együttműködésen alapuló tervezési folyamatokat.
  A Fusion 360 az első minden az egyben 3D CAD, CAM és CAE eszköz a kategórián belül. Egyetlen felhő alapú platformon keresztül képes összekapcsolni a teljes termékfejlesztési folyamatot Mac és PC rendszereken egyaránt.
  Az Inventor® 3D CAD program professzionális szintű 3D gépészeti tervezési, dokumentációkészítési és termékszimulációs eszközöket kínál.
  Az AutoCAD LT 2D CAD szoftver elősegíti a 2D rajzok gyorsabb és pontosabb létrehozását. Elérhető Windows és Mac rendszeren. Tartalmazza az AutoCAD mobil alkalmazást.
  Árakhoz kattintson ide A Maya egy akadémiai díjnyertes, 3D modellező, animációs és renderelő megoldás. A Maya alkalmazást a felhasználók széles skálája használja, lélegzetelállító térbeli ábrázolásra egész estés mozifilmekben, interaktív játékokban, műsorokban és reklámokban (többek között a BMW, a CNN, a Disney, az Epic Games, az Industrial Light & Magic, a Midway Games és a Weta Digital). Az Autodesk Maya 2020 kifejezetten az újgenerációs termelési igényekre lett kialakítva.
  A 3ds Max® 3D modellező- és renderelőszoftver segítségével hatalmas világok alkothatók a játékokhoz, lélegzetelállító jelenetek a látványtervezéshez, és lenyűgöző virtuális valóságbeli élmények hozhatók létre.