Autodesk 3ds Max 2023

Modellezés és renderelés lenyűgöző 3D-ben

ÁTTEKINTÉS

A 3ds Max® 3D modellező- és renderelőszoftver segítségével hatalmas világok alkothatók a játékokhoz, lélegzetelállító jelenetek a látványtervezéshez, és lenyűgöző virtuális valóságbeli élmények hozhatók létre.

A 3ds Max® egy professzionális 3D modellező-, renderelő- és animációkészítő szoftver, amellyel kiterjedt világokat és prémium minőségű terveket hozhat létre.

  • A hatékony modellezési eszközök segítségével életre keltheti a környezeteket és a tájakat.

  • Az intuitív textúrázási és árnyalási eszközökkel aprólékosan kidolgozott látványterveket és kellékeket hozhat létre.

  • A tervváltozatokat és a professzionális rendereléseket teljes művészi szabadság mellett készítheti el.

Mi mindenre képes a 3ds Max?

3D terveket hozhat létre hatékony modellezési eszközökkel

Akár kiterjedt világokat épít játékokhoz, akár bonyolult építészeti tervekhez készít látványterveket, a 3ds Max olyan modellezési eszközkészlettel rendelkezik, amellyel életre keltheti a 3D eszközöket.

Kiváló minőségű rendereléseket hozhat létre

A beépített Arnold renderelő a fénykeveréstől kezdve a színjavításig gazdag felhasználói élményt nyújt, továbbá képes a legösszetettebb karakterek, jelenetek és effektusok kezelésére is.

Művészi szempontból tökéletes vezérelhetőség professzionális minőségű 3D modellekkel

Hatalmas világokat alkothat játékokhoz, lélegzetelállító jeleneteket látványtervezéshez, és lenyűgöző virtuális valóságbeli élményeket hozhat létre. A 3ds Max® eszközkészletek segítségével részletgazdag környezeteket, objektumokat és karaktereket formázhat meg és hozhat létre. Személyeket, helyeket és tárgyakat is modellezhet.

Az integrált Arnold renderelővel megkapó jeleneteket alkothat meg és renderelhet

A 3ds Max a legtöbb nagyobb renderelővel működik, segítségével magas színvonalú jelenetek és bámulatos ábrázolások alkothatók látványtervezési és egyéb céllal. Próbálja ki a kezelőfelületről az interaktív renderelést, amely pontos és részletes előnézetet biztosít munka közben.

A 3ds Max automatizált folyamataival léptékezheti a munkafolyamatot

A 3ds Max támogatja a szoros határidőket – így több ideje marad a kreatív munkára.

  • A 3ds Max számítási motorként használható a tartalomgyártás léptékezéséhez
  • A hozzáférhető API-kkal bővíthetők a beépített munkafolyamatok
  • A manuális lépéseket felgyorsítva növelheti a termelékenységet


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 10, Windows 11 (64 bit)
Processzor64 bit Intel vagy AMD SSE 4.2 támogatással
Memória4 GB
Tárhely9 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Böngésző
  • Három gombos egér

FUNKCIÓK

A 3ds Max 2023 legfontosabb szolgáltatásai

A karakterek és objektumok aprólékosan kidolgozott részleteitől kezdve a lélegzetelállító környezetekig és világokig, a 3ds Max szoftver a leghatékonyabb eszköz a magával ragadó játékélmény létrehozásához és összetett tervek megjelenítéséhez.

Retopológiai eszközök Automatikusan optimalizálhatja a nagy felbontású modellek geometriáját, így letisztult, négyszögalapú hálógeometriát hozhat létre.

Intelligens kihúzás Intuitív és rugalmas módszerrel végezheti el a lapok kihúzását 3D objektumokon. Automatikusan újraépítheti és összefűzheti a szomszédos felületeket.

Open Shading Language (OSL-) támogatás Bármilyen támogatott renderelővel létrehozhat vagy felhasználhat meglévő procedurális OSL-leképezéseket.

Mintázatkészítés Kipróbálhatja az egyszerűen használható, intuitív és teljesen parancsfájlba foglalható mintázatkészítést.

Beépített Arnold renderelő A 3ds Max szoftverhez készült Arnold (MAXtoA) támogatja a közvetlenül a kezelőfelületről történő interaktív renderelést.

Interaktív nézetablakok Csökkentheti a tervváltozatok számát a renderelési minőség nézetablakbeli előnézeteivel, amelyekben közvetlenül láthatók a PBR- (fizikai alapú renderelési) anyagok és a kameraeffektusok.

Szoftverbiztonság A biztonságos jelenetbetöltéssel megóvhatja munkáját az esetleges rosszindulatú szkriptektől, amelyek a jelenetfájlok részei lehetnek.

Textúrázás és árnyalás

Open Shading Language (OSL-) támogatás Bármilyen támogatott renderelő új vagy meglévő OSL-leképezéseivel olyan kiváló minőségű textúrákat hozhat létre, amelyek pontosan jelennek meg a nézetablakban. 

Mintázatkészítés Kipróbálhatja az egyszerűen használható, intuitív és teljesen parancsfájlba foglalható mintázatkészítést, amely támogatja a PBR- (fizikai alapú renderelési) anyagokat, a felülírásokat és az OSL-munkafolyamatokat is. 

1

Anyagszerkesztő Anyagbevonatok hozzáadásával, textúramódosítással és élénk színek használatával fotorealisztikus terveket hozhat létre. 

Megvilágítás Fotometrikus és normál fények használatával megvilágíthatja és továbbfejlesztheti a jeleneteit.

3D renderelés

Beépített Arnold renderelő Az Arnold GPU-renderelő segítségével valós időben tekintheti meg a jelenet változásait, a fénybeállításokat, az anyagokat és a kamerát is beleértve. 
Renderelt kép egy papírcsákót viselő dinoszauruszról egy születésnapi torta előtt 

Interaktív nézetablakok Csökkentheti a tervváltozatok számát a renderelési minőség nézetablakbeli előnézeteivel, amelyekben közvetlenül láthatók a PBR- (fizikai alapú renderelési) anyagok és a kameraeffektusok. 

ActiveShade-nézetablak Az interaktív renderelésnek köszönhetően a jelenetet munka közben is megtekintheti, véglegeshez közeli renderelési minőségben. 

2

Fizikai kamera Szimulálhatja a valós kamerabeállításokat, például a zársebességet, rekesznyílást, mélységélességet és expozíciót. 

Jelenetkonvertáló Az anyagok, megvilágítások, kamerák és renderelők zökkenőmentesen, konzisztens módon változtathatók. 

Animáció és effektusok

Karakteranimációs eszközök A CAT (karakteranimációs eszközkészlet), a biped és a tömegszimulációs eszközök segítségével procedurális karakteranimációkat és -vázakat hozhat létre. 

Mozgási útvonalak A nézetablakban közvetlenül megtekintheti az előnézetet, és módosíthatja az animációs útvonalakat.

3

3ds Max Fluids Valósághű folyadékviselkedést (például víz, olaj, láva) hozhat létre, valamint gravitációs és ütközési effektusokat sokszorosíthat. 

Részecskeáramlási effektusok Kidolgozott részecskeeffektusokat – például vizet, tüzet, permetet vagy havat – hozhat létre. 

Kiterjedt beépülőmodul-könyvtár Kiterjedt közösségünk révén több száz, iparágvezető harmadik féltől származó beépülő modulhoz férhet hozzá.

Munkafolyamatok

Szoftverbiztonság A biztonságos jelenetszkript-végrehajtással megóvhatja munkáját a rosszindulatú szkriptektől, amelyek a jelenetfájlok részei lehetnek, a kártevők eltávolításáért felelős szolgáltatás pedig felismeri és eltávolítja az ismert rosszindulatú szkripteket a jelenetfájlokból és az indító szkriptekből. 

Python 3 A Python 3 támogatásának köszönhetően szorosabb folyamatintegráció valósítható meg.

Folyamatintegráció-támogatás A 3ds Max könnyen testreszabható, hogy illeszkedjen a gyártási folyamat igényeihez. 

Modern felhasználói felület és munkaterületek Modernebb, interaktívabb, magas DPI-re képes felhasználói felületekkel hozhat létre egyéni munkaterületeket. 

GL Transmission Format (glTF) formátum támogatása Eszközöket tehet közzé a 3ds Max-jelenetekből a glTF 3D tartalmakban a webalkalmazásokban, online áruházakban, böngészőben futtatható játékokban és egyéb online tartalmakban való használathoz.
 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram