Autodesk Civil 3D 2024

Infrastruktúra-tervezési és dokumentációs szoftver

A képhez tartozó alt jellemző üres; autodesk_civil_3d_banner_ico.png a fájlnév

ÁTTEKINTÉS

A Civil 3D szoftver támogatja az épületinformáció-modellezést (BIM) a fejlettebb építőmérnöki tervezés és dokumentálás érdekében.

A Civil 3D építőmérnöki tervezőszoftver integrált szolgáltatásai révén támogatja az épületinformáció-modellezést (BIM) a fejlettebb vázlatkészítés, tervezés és kivitelezési dokumentálás érdekében.

A tervezési és dokumentációs munkafolyamatok egyszerűsítése
Tervezési és kivitelezési dokumentációt készíthet út- és autópálya-, helyszíntervezési, vasúti és hídprojektekhez. A felületek, nyomtervek, terepek és egyebek gyorsabb modellezése révén csökkentheti a teljes tervezési időt.

Fejlett munkafolyamatok a GIS és a felhőalapú együttműködés révén
A GIS-adatokat a fenntarthatóság és az ügyfelek elégedettsége figyelembevételével építheti be a tervbe. A felhőben biztonságosan megtekintheti és megoszthatja az adatokat, így javíthatja az együttműködést a projekt minden résztvevőjével.

A projektkoordináció javítása
Zökkenőmentesen cserélhet adatokat a több szakágra kiterjedő csapatok között, miközben a szabványok követése és a pontosság megőrzése révén csökkentheti az átdolgozások mennyiségét és növelheti az ügyfelek elégedettségét.

Építőmérnöki tervezés

Gyorsabb tervváltozatok és az időigényes feladatok optimalizálása.

Rajzolás és dokumentáció

A tervek és a dokumentáció összekapcsolásával növelhető a termelékenység, és jobb minőségű lesz a végeredmény.

Látványtervezés és elemzés

A tervezési folyamatba integrált látványtervezésnek, szimulációnak és vízelvezetési elemzésnek köszönhetően javíthatja a projektek eredményét és segítheti a döntéshozatalt.

Együttműködés

A csoportmunka-szolgáltatások segítségével leküzdheti a mérnöki infrastruktúra projektek csapatkoordinációs és munkafolyamatbeli kihívásait.

Tegye hatékonyabbá az infrastruktúra-tervezést és -kivitelezést a BIM segítségével

Az Autodesk Civil 3D® építőmérnöki tervezőszoftver integrált szolgáltatásai révén támogatja az épületinformáció-modellezést (BIM) a fejlettebb vázlatkészítés, tervezés és kivitelezési dokumentálás érdekében.

Az iparban már bevált eszközök, kifejezetten az Ön projektjeihez

A Civil 3D szolgáltatásai számos infrastruktúra-projektben használhatók, például vasúti, út- és autópálya-, területfejlesztési, repülőtéri, csatornázási, szennyvíz- és csapadékvíz-elvezetési, valamint építőmérnöki műtárgyak tervezéséhez kapcsolódó projektekben.

Gyorsítsa fel az innovációt a legújabb frissítésekkel

A folyamatos szoftverfejlesztés révén hatékonyabbá válik az infrastruktúra-tervezés. A legutóbbi frissítések tartalmazzák a Dynamo for Civil 3D tervezésautomatizálási szolgáltatását és a még intuitívabb felhasználói felületet.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 8.1, Windows 10 (64 bit)
Processzor2,5 GHz vagy gyorsabb
Memória16 GB
Tárhely16 GB
Képernyő1920x1080
Egyéb
  • .NET Framework Version 4.8

FUNKCIÓK

 

Hatékonyabb munkafolyamatokat használhat a felületmodellezés, nyomtervmodellezés, helyszíntervezés, csapadékvíz- és szennyvízelvezetés, valamint a helyszínrajzok elkészítése és dokumentálása során a Civil 3D® építőmérnöki tervezőszoftverben.

Collaboration for Civil 3D Biztonságosan hozzáférhet a különböző helyekről és vállalatoktól származó Civil 3D-fájlokhoz, adathivatkozásokhoz és xrefekhez, egyetlen közös adatkörnyezetben.

Connector for ArcGIS Leegyszerűsítheti az adatáramlást az ArcGIS és a Civil 3D között. Hozzáférhet a legfrissebb adatokhoz, illetve naprakészen tarthatja a jellemzőadatokat.

Dynamo for Civil 3D A Dynamo vizuális parancsfájlkészítési környezet használatával olyan rutinokat fejleszthet, amelyek automatizálják az ismétlődő tervezési feladatokat és felgyorsítják a munkafolyamatokat.

Hídtervezés Hatékonyabban koordinálhatja a munkafolyamatokat az összetett hídtervezési projektek által érintett különböző szakágak esetében.

Nyomócsőhálózat A továbbfejlesztett eszközök használatával hatékonyabban rendezhet el és tervezhet nyomócsőhálózatokat.

Új szállítás és vasúttervezési szolgáltatások Bővített eszközkészlet a szállítás és vasúttervezéshez, többek között átmenetiívekkel, dinamikus nyomvonalakkal, hossz-szelvényekkel és túlemeléstervekkel.

Felületmodellezés

Pontfelhők Felhasználhatja és megjelenítheti a pontfelhőadatokat.

Felület létrehozása pontfelhőadatokból TIN-felületek létrehozása pontfelhő-adatokból.

Tervezési felület létrehozása Dinamikus felületeket hozhat létre a különböző eszközökkel.

Helyszín és földmérés

Telektervezés Automatikusan működő telektervezési eszközöket használhat.

Rézsűk Terepmodelleket használhat a rézsűkhöz.

Relatív magasság vezérlővonalai A vezérlővonalak a felületekből vagy a felületekhez képest is kinyerhetők, így a felület módosítása esetén frissülnek.

Nyomtervmodellezés

Nyomtervek tervezése Számos eszköz segíti a nyomtervek modellezését.

Fejlett körforgalom-tervezés Új körforgalomterveket használhat a Civil 3D szoftverben.

Nyomterv-vezérlővonalak kiemelési munkafolyamata Könnyedén kiemelhet egyszerre több vezérlővonalat is.

Csapadékvíz- és szennyvízelvezetés

Gravitációs csőhálózatok Különböző eszközök segítik a szennyvíz- és a csapadékvíz-elvezető csatornarendszerek tervezését.

Storm and Sanitary Analysis szoftver Dinamikus modellek teszik lehetővé a csapadékkezelést.

Gravitációs csőhálózatok elemzése A csövek és folyásfenekek méretezését a HEC-22 2009 kézikönyv normáinak megfelelően végezheti el.

Helyszínrajzkészítés és dokumentálás

Helyszínrajzok és hossz-szelvények lapjainak létrehozása A helyszínrajzokat, helyszínrajzokat és hossz-szelvényeket, illetve hossz-szelvényeket ábrázoló lapokat úgy hozhatja létre, hogy több helyszínrajz- vagy hossz-szelvény-nézetet ad hozzá egyetlen laphoz.

Mennyiségszámítás és földmunka-számítások Anyagmennyiségek kinyerése és jelentése, valamint anyag-, metszeti vagy hossz-szelvényadatokból számított mennyiségek elemzése.

Kivitelezési dokumentáció Feliratozott kivitelezési terveket hozhat létre.

Együttműködés

Nyomterv-adathivatkozás (DREF) Létrehozhat és megoszthat nyomterv-adathivatkozásokat.

Együttmműködés a 3ds Max programmal Professzionális minőségű látványterveket készíthet.

IFC-importálás és -exportálás AutoCAD-szilárdtesteket importálhat és exportálhat IFC-fájlokba.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram