Adobe MAX 2023 - Határtalan kreativitás

2023-10-09 14:44
Az Adobe MAX 2023 október 11-12. között kerül megrendezésre. Inspirálódj kedvedre a legkülönbözőbb kreatív területeken.

adobe max 2023

Idén is megrendezésre kerül az Adobe éves kreatív óriásrendezvénye, ahol mindenki megtalálhatja a számára kedves kreatív területet és kedvére inspirálódhat. Az Adobe MAX 2023 október 11-12. között kerül megrendezésre Los Angelesben. Az előadásokat és workshopokat azonban könnyedén figyelemmel követhetjük online is.

Az Adobe minden évben megszervezi az Adobe MAX nevet viselő kreatív konferenciáját, melynek egy fő célja van: platformot biztosítani a legkülönbözőbb kreatív művészeknek, hogy bemutassák alkotásaikat és inspirálódjanak. Azonban a rendezvény természetesen nem csupán a meghívott művészekről szól. A résztvevők számtalan előadást hallgathatnak meg, workshopokon vehetnek részt, illetve kapcsolatokat építhetnek.

A programról lejjebb írunk részletesebben, addig is itt egy kis kedvcsináló, amiből megtudhatod, hogy milyen volt a tavalyi Adobe MAX első napja:

Az Adobe MAX 2023 résztvevői számos témakörben hallgathatnak meg izgalmas előadásokat a helyszínen, vagy offline formában. Íme a főbb témakörök:

adobe max 2023

Ezen kívül számos más terület is szóba kerül majd. Ilyen például a mesterséges intelligencia területe, mivel az Adobe új szoftvere, az Adobe Firefly hatalmas népszerűségnek örvend.

Az Adobe MAX rendezvény minden pillanatát ingyenesen nyomonkövetheted, ám ehhez regisztrálnod kell, melyet itt tudsz megtenni.

Mindenkinek jó tanulást, inspirálódást és kreatívkodást kíván a szoftver.hu csapata! Adobe MAX-ra fel!

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram