Adobe MAX 2023 - Határtalan kreativitás

2023-10-09 14:44
Az Adobe MAX 2023 október 11-12. között kerül megrendezésre. Inspirálódj kedvedre a legkülönbözőbb kreatív területeken.

adobe max 2023

Idén is megrendezésre kerül az Adobe éves kreatív óriásrendezvénye, ahol mindenki megtalálhatja a számára kedves kreatív területet és kedvére inspirálódhat. Az Adobe MAX 2023 október 11-12. között kerül megrendezésre Los Angelesben. Az előadásokat és workshopokat azonban könnyedén figyelemmel követhetjük online is.

Az Adobe minden évben megszervezi az Adobe MAX nevet viselő kreatív konferenciáját, melynek egy fő célja van: platformot biztosítani a legkülönbözőbb kreatív művészeknek, hogy bemutassák alkotásaikat és inspirálódjanak. Azonban a rendezvény természetesen nem csupán a meghívott művészekről szól. A résztvevők számtalan előadást hallgathatnak meg, workshopokon vehetnek részt, illetve kapcsolatokat építhetnek.

A programról lejjebb írunk részletesebben, addig is itt egy kis kedvcsináló, amiből megtudhatod, hogy milyen volt a tavalyi Adobe MAX első napja:

Az Adobe MAX 2023 résztvevői számos témakörben hallgathatnak meg izgalmas előadásokat a helyszínen, vagy offline formában. Íme a főbb témakörök:

adobe max 2023

Ezen kívül számos más terület is szóba kerül majd. Ilyen például a mesterséges intelligencia területe, mivel az Adobe új szoftvere, az Adobe Firefly hatalmas népszerűségnek örvend.

Az Adobe MAX rendezvény minden pillanatát ingyenesen nyomonkövetheted, ám ehhez regisztrálnod kell, melyet itt tudsz megtenni.

Mindenkinek jó tanulást, inspirálódást és kreatívkodást kíván a szoftver.hu csapata! Adobe MAX-ra fel!

Olvass tovább


Ünnepi ajándék ötletek

Közelednek az ünnepek. Ebben az időszakban a karácsonyi ajándékvadászat jelenti a legizgalmasabb kihívást, mikor is szeretnénk kifejezni hálánkat és szeretetünket szeretteink felé egyedi és személyes ajándékokkal.

, ,
[MEGHÍVÓ]: Adobe Firefly webinár - Villámgyors változások!

Két hónapja mutattuk be a Firefly-t, az Adobe generatív mesterséges intelligenciáját. Mi változott meg azóta? MINDEN! Járj utána új webinárunkon!


Megérkeztek téli Quark kedvezményeink!

Vásárold meg a QuarkXPress-t most 40% kedvezménnyel a Quark Winter kedvezmények keretében, mely 2023. december 15-ig érvényes.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram