Pantone

  Színkezelés, direktszínek és CMYK
  A csomag bevonatos és bevonat nélküli skálát egyaránt tartalmaz. A 2868 CMYK színt tartalmazó skálák finomabb színátmeneteket és azok intuitív kiválasztását teszik lehetővé és teljes kompatibilitást biztosítanak a digitális munkafázisok között. Tartalmazzák a környezetbarát és ISO-minősítéssel rendelkező festékek árnyalatait.
  Az új PLUS SERIES FORMULA GUIDE-ok a frissített, felújított verziói a már korábban megismert PANTONE MATCHING SYSTEM eszközöknek.
  Ez a készlet mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy ki tudjuk választani a megfelelő színt, legyen szó egy kiadványról, formatervezésről, vagy akár egy szoba berendezéséről.
  A Pantone Solid Color Chips a PANTONE Color Formula Guide-hoz hasonlóan a Pantone direkt színeket tartalmazza, de nem legyező, hanem könyv formában. Szintén két változata létezik: a Solid Color Chips C+U és a Solid Color Chips C+U+M. Számozásban teljesen megegyezik a Pantone Color Formula Guide számozásával.
  Az ötlettől a megvalósításig, a professzionális Pantone STARTER GUIDE az eszköz a tökéletes színek kiválasztásához.
  Ez a legideálisabb módja a betűk, logók, keretek, hátterek és más grafikai elemek színvilágának vizualizálásához, kommunikációjához és ellenőrzéséhez.  
  A Pantone színek CMYK színbontásban való felhasználásához segítséget nyújtó színskálák.
  A Pantone színek CMYK színbontásban való felhasználásához segítséget nyújtó színskálák.
  A Pantone Color Bridge a teljes megoldás a nyomdai előkészítésben, hiszen átjárási lehetőséget ad a direkt, a CMYK és az RGB színek között.
  A PANTONE COLOR BRIDGE Uncoated útmutató egy többfunkciós eszköz nyomdászoknak, grafikusoknak és web dizájnereknek.  Különösen akkor érdemes használni, ha négyszínnyomásos kiadványok vagy digitális médiatartalmak készítése során kell ellenőriznünk a színeket.
  A Pantone Color Bridge a teljes megoldás a nyomdai előkészítésben, hiszen átjárási lehetőséget ad a direkt, a CMYK és az RGB színek között.
  Bármely mintáról azonnal megkaphatjuk a szín PANTONE számát, és a CMYK, RGB, Lab, stb... értékét.
  Az X-rite (korábban Pantone) ColorMunki egy olyan zsebben hordozható eszköz, amivel egyszerűen és pontosan hangolhatjuk össze a képernyőt a nyomtatóval.Kis méretéből adódóan mindig kéznél lehet, könnyű használatának köszönhetően pedig bármikor szinkronizálhatjuk a hardverek és szoftverek színvilágát.
  Nem számít, hogy merre járunk - az ügyfél irodájában, egy előadóteremben, kávézóban vagy a terepen - ezzel az útmutatóval könnyedén kiválaszthatjuk a megfelelő színeket.
  A Pantone Essentials csomag tartalma: Formula Guides - coated, uncoated, matte 4-color Process Guides - coated, uncoated Color Bridge - coated
  Legyező elrendezés, a pantone spot alapszínekből kikeverhető színek mintái, %-osan megadva.
  A segítségével nem kevesebb, mint 1114 szabványos Pantone színt lehet kiválasztani, azonosítani és összehasonlítani az eredménnyel.
  Az új PLUS SERIES FORMULA GUIDE-ok a frissített, felújított verziói a már korábban megismert PANTONE MATCHING SYSTEM eszközöknek.
  A Pantone GoeBridge a designerek számára készített hasznos megjelenítőeszköz, amivel több mint 2000 Pantone Goe System szerinti szín előre megtekinthető, hogy az CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, blacK) nyomtatásban hogyan reprodukálható valamilyen réteg kezelt műnyomó papíron.
  Nemcsak, hogy a skála több színt tartalmaz, mint korábban (2058 a korábbi 1114 helyett), de teljesen új módszerrel lett összeállítva. Így sokkal átláthatóbb és könnyebben kezelhető skálát kaptunk. A Pantone Goe 10 alapszínből lett kikeverve, ami mellé egy új Pantone Clear nevezetű festék is került.