Pantone

  Színkezelés, direktszínek és CMYK
  Árakhoz kattintson ide Az új PANTONE PLUS SERIES PASTELS & NEONS CHIPS összesen 154 elbűvölő pasztell és 56 vibráló neon színmintát tartalmaz, kényelmesen kezelhető chip formátumban.
  Árakhoz kattintson ide A PASTELS & NEONS útmutató a tökéletes segítség, ha ragyogó színekre van szükségünk, de akkor is haszonnal forgatható, ha egy kis lágyságot szeretnénk csempészni a készülő nyomtatványokba.
  Árakhoz kattintson ide A PANTONE COLOR BRIDGE Uncoated útmutató egy többfunkciós eszköz nyomdászoknak, grafikusoknak és web dizájnereknek.  Különösen akkor érdemes használni, ha négyszínnyomásos kiadványok vagy digitális médiatartalmak készítése során kell ellenőriznünk a színeket.
  Árakhoz kattintson ide Ez a készlet mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy ki tudjuk választani a megfelelő színt, legyen szó egy kiadványról, formatervezésről, vagy akár egy szoba berendezéséről.
  Árakhoz kattintson ide Fémes színek eléréséhez úgynevezett "metál" festékeket érdemes alkalmazni. A PANTONE természetesen ehhez is kialakított egy színskálát, amely 300 fémes színt tartalmaz, és azt, hogyan tudjuk ezeket kikeverni. Már nem kell találgatni, ha a megrendelő "metál-kék", "metál-narancs" és hasonló színeket mond, hiszen így egyértelműen beazonosíthatóak. A PANTONE Metallic Guide skálából csak mázolt (coated) papírokhoz készült változat kapható.
  Árakhoz kattintson ide Az ötlettől a megvalósításig, a professzionális Pantone STARTER GUIDE az eszköz a tökéletes színek kiválasztásához.
  Árakhoz kattintson ide Fémes színek eléréséhez úgynevezett "metál" festékeket érdemes alkalmazni. A PANTONE természetesen ehhez is kialakított egy színskálát, amely 301 fémes színt tartalmaz, és azt, hogyan tudjuk ezeket kikeverni. Már nem kell találgatni, ha a megrendelő "metál-kék", "metál-narancs" és hasonló színeket mond, hiszen így egyértelműen beazonosíthatóak. A PANTONE Metallic Guide skálából csak mázolt (coated) papírokhoz készült változat kapható.
  Árakhoz kattintson ide Különösen látványos kísérőszínként egy metál fényű festék alkalmazása. Ez a paletta a leggyakrabban használt direkt metál színeket mutatja be, mázolt hordozón.
  Árakhoz kattintson ide A Pantone Color Bridge a teljes megoldás a nyomdai előkészítésben, hiszen átjárási lehetőséget ad a direkt, a CMYK és az RGB színek között.
  Árakhoz kattintson ide A Pantone színek CMYK színbontásban való felhasználásához segítséget nyújtó színskálák.
  Árakhoz kattintson ide A Pantone Solid Color Chips a PANTONE Color Formula Guide-hoz hasonlóan a Pantone direkt színeket tartalmazza, de nem legyező, hanem könyv formában. Szintén két változata létezik: a Solid Color Chips C+U és a Solid Color Chips C+U+M. Számozásban teljesen megegyezik a Pantone Color Formula Guide számozásával.
  Árakhoz kattintson ide Az új PLUS SERIES FORMULA GUIDE-ok a frissített, felújított verziói a már korábban megismert PANTONE MATCHING SYSTEM eszközöknek.
  Árakhoz kattintson ide Nem számít, hogy merre járunk - az ügyfél irodájában, egy előadóteremben, kávézóban vagy a terepen - ezzel az útmutatóval könnyedén kiválaszthatjuk a megfelelő színeket.
  Árakhoz kattintson ide Akár nyomtatásra, akár internetre; akár direkt, akár CMYK színeket használunk.
  Árakhoz kattintson ide A segítségével nem kevesebb, mint 1114 szabványos Pantone színt lehet kiválasztani, azonosítani és összehasonlítani az eredménnyel.
  Árakhoz kattintson ide Legyező elrendezés, a pantone spot alapszínekből kikeverhető színek mintái, %-osan megadva.
  Árakhoz kattintson ide A csomag bevonatos és bevonat nélküli skálát egyaránt tartalmaz. A 2868 CMYK színt tartalmazó skálák finomabb színátmeneteket és azok intuitív kiválasztását teszik lehetővé és teljes kompatibilitást biztosítanak a digitális munkafázisok között. Tartalmazzák a környezetbarát és ISO-minősítéssel rendelkező festékek árnyalatait.
  Árakhoz kattintson ide Ez a legideálisabb módja a betűk, logók, keretek, hátterek és más grafikai elemek színvilágának vizualizálásához, kommunikációjához és ellenőrzéséhez.  
  Árakhoz kattintson ide A PANTONE GoeSystem box tartalmazza az összes Goe skálát.
  Árakhoz kattintson ide A Pantone GoeSystem box tartalmazza az összes Goe skálát.