Találkozzunk a MondoCon-on január 13-án!

2024-01-05 11:33
Találkozzunk a téli MondoCon-on 2024 január 13-án a Hungexpon! Töltsünk együtt egy felejthetetlen napot az anime, manga és a videójátékok világában!

Ismét itt egy újabb év, ami számos más dolog mellett azt is jelenti, hogy közeleg az év első MondoCon-ja. A 2024-es téli MondoCon számos izgalmas programmal várja a manga, anime, film és videójáték rajongókat és bárkit, aki szeretne menő programokon részt venni. Gyere el, mi is ott leszünk!

A 2024-es téli MondoCon január 13-án, szombaton kerül megrendezésre, helyszíne pedig szokás szerint a Hungexpo, Budapest legnagyobb rendezvényközpontja lesz. Szombaton 10:30-tól egészen estig van lehetőségetek ellátogatni az eseményre.Milyen programok várnak az idei téli MondoCon-on?

A MondoCon szokás szerint rengeteg érdekes programmal készül a kilátogatóknak, melyek között mindenki megtalálhatja a neki tetszót. A rendezvényen lesz többek között

  • Cosplay és AMW gála
  • Tematikus cosplay fotózás
  • Zenekvíz és más érdekes kvízek
  • Barbie filmvetítés
  • Rajzcsata
  • Just Dance 2024, Tekken7 és LOL verseny.

Ezeken kívül még számos más program várja a résztvevőket, mint például érdekes előadások, játékok és a már megszokott hatalmas geek vásár, ahol mindent (is) megtalálsz ami ehhez a témához kapcsolódik.

Mi is kint leszünk!

Mondhatni már szokás szerint a szoftver.hu csapata is részt vesz a MondoCon-on. Szombaton egész nap megtalálsz minket a Wacom standjánál, ahol kipróbálhatod a különböző rajztáblákat és megalkothatod kedves anime, manga vagy videójáték karakteredet az Adobe kreatív szoftvereivel.

A mangával, és animével dolgozó grafikusok számára az Adobe szoftverek számos kreatív funkciót nyújtanak, melyekkel fokozhatják munkájuk hatékonyságát.

Az Adobe Photoshop-ot digitális grafikai munkák színezéséhez és szerkesztéséhez használhatjuk. Az Adobe Illustrator ideális vektorgrafik és tipográfiák készítéséhez. A kompozíciót, az elrendezést, a szövegintegrációt és a nyomtatás előkészítését az Adobe InDesign segíti. Az Adobe After Effects segítségével animációkat és vizuális effekteket adhatunk hozzá műveinkhez.

Ezen kívül az Adobe még rengeteg más kreatív szoftvert is kínál a Creative Cloud csomagban. Ilyen például az egyik legújabb szoftverük, a mesterséges intelligenciára épülő Adobe Firefly.

Találkozzunk a MondoCon-on!

Gyere el január 13-án a Hungexpora és találkozzunk az idei téli MondoCon-on! Hallgass meg párat az interaktív előadások közül, vegyél részt az érdekes programokon és próbáld ki a Wacom professzionális tábláit standunknál.

A rendezvény részletes programját itt találod!

Találkozzunk január 13-án a Hungexpon! Mi már nagyon várjuk!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram