Ismerd meg a TeamViewer és a Coca Cola közös sikertörténetét!

2023-08-03 11:05
Ezer és ezer nagy vállalat használja a TeamViewert munkafolyamataik hatékonyabbá tételére. Ismerd meg a TeamViewer és a Coca Cola együttműködését!

teamviewer coca cola

A Coca Cola HBC sikerrel használja a TeamViewer Frontline-t a szelektálási műveletek egyszerűsítésére és a helyszíni hibák csökkentésére.

A Coca-Cola Hellenic Bottling Company (HBC), évente több mint kétmilliárd egységcsomag eladásával, a The Coca-Cola Company egyik legnagyobb palackozója. Ezt a mennyiséget előteremteni, rendszerben működtetni a gyártást, bizony nem egyszerű feladat.

A Thessalonikiben, Görögországban található Coca-Cola HBC disztribúciós központban 12 válogató gyűjti össze a többtermékes rendeléseket. Ládákat, zsugorfóliába csomagolt üvegeket és konzervdobozokat pakolnak raklapokra a szállítókocsik számára. A rendelések válogatásához tabletet használnak, amelyeket raklapemelőkön helyeznek el, és emellett rádiófrekvenciás (RF) szkennerek is segítik a munkájukat.

A Coca-Cola HBC folyamatosan kutatta azokat az új technológiákat, amelyek segítenek optimalizálni logisztikai folyamataikat és növelni az ügyfélszolgálat színvonalát. Felismerték a lehetőséget, hogy távoli segítségnyújtási megoldásokra váltsanak, ezáltal javítsák a válogatás minőségét és a raklapok csomagolási pontosságát a raktárban.

Folyamataik optimalizálása érdekében a Coca-Cola HBC a bevált iparági megoldásokra specializálódott TeamViewer Frontline megoldást választotta, az xPick-et, amely a RealWear HMT-1 okosszemüvegen fut. Így az alkalmazottak számára a válogatási tételek, a válogatási helyek és a mennyiségek közvetlenül a látómezőjükben jelenik meg. Annak megerősítésére, hogy a helyes helyről válogattak, az okosszemüveg kamerájával beolvasnak egy QR-kódot a raklapon.

Ha szeretnél többet megtudni a TeamViewer és a Coca Cola együttműködéséről, kattints ide!

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram