Mire használják a TeamViewer Tensort a médiában?

2023-02-01 00:09
A Deutsche Welle a TeamViewert munkatársai biztonságos IT támogatására.

A Deutsche Welle a TeamViewert munkatársai biztonságos IT támogatására.


Németország egyik nemzetközi műsorszolgáltatója, a Deutsche Welle bejelentette, hogy a TeamViewert használja globális tudósítói hálózatának informatikai támogatására. A TeamViewer Tensor Enterprise Connectivity Suite Tensor telepítésével a Deutsche Welle Bonnban és Berlinben található informatikai csapata biztonságosan távolról csatlakozhat a munkatársak laptopjaihoz és okostelefonjaihoz. A világ mintegy 140 országában működő IT-csapat így gyorsan és egyszerűen megoldhatja a problémákat.

A TeamViewer választása során a Deutsche Welle döntésében különösen fontos szerepet játszottak a Tensor megoldás széleskörű biztonsági funkciói. Ezek közé tartozik az single sign-on bejelentkezés, a skálázható és rugalmas jogosultságkezelés a feltételes hozzáférésen keresztül, valamint a végponttól végpontig tartó titkosítás. Emellett a megoldás zökkenőmentesen beágyazható a Deutsche Welle meglévő informatikai környezetébe az olyan szolgáltatásokba való integrációval, mint a Microsoft Intune és a Teams.

Thomas Rieger, a Deutsche Welle IT-Requirement and Coordinations részlet vezetője elmondta: "A laptopok és okostelefonok fontos munkaeszközök újságíróink számára, amelyeknek megbízhatóan kell működniük, különösen a breaking news kategóriában. Ha mégis bármilyen probléma merülne fel, IT-csapatunk mostantól a TeamViewer Tensor segítségével gyorsan reagálhat, és így hozzájárul a zökkenőmentes tudósításokhoz. Mivel tudósítóink gyakran dolgoznak fel érzékeny információkat, a TeamVieweren keresztül történő stabil és biztonságos kapcsolat is különösen fontos számunkra."

Jan Junker, a TeamViewer Solution Sales & Delivery ügyvezető alelnöke: "A TeamViewer Tensort kifejezetten a nagyvállalatok igényeihez igazítottuk. A megoldás igény szerint skálázható, és lehetővé teszi, hogy bárhonnan és bármikor gyorsan, egyszerűen és biztonságosan hozzáférhessünk mindenféle eszközhöz azért, hogy hozzáférhessünk és segítséget nyújthassunk. Különösen a globálisan pozícionált vállalatok és szervezetek használják (mint amilyen a Deutsche Welle is), hogy jelentősen gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék az informatikai támogatásukat."

(TeamViewer)

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram