Megjelent a Camtasia és a SnagIt 2024-es verziója

2023-10-31 10:00
A TechSmith megkönnyíti a vizuális kommunikációt a Snagit 2024 és a Camtasia 2023 REV frissítés segítségével.

A TechSmith, a képernyőfelvételi és videoszerkesztő szoftverek vezető szállítója bemutatta a Snagit 2024-et és a Camtasia REV frissítést, amelyek legújabb verzióit úgy tervezték, hogy megfeleljenek a munkaerő változó igényeinek. Ezek a frissítések új funkciókat és fejlesztéseket hoznak az együttműködés egyszerűsítése, az oktatási anyagok javítása és a felhasználóbarátabb élmény biztosítása érdekében.

Snagit 2024: A vizuális kommunikáció erősítése

A Snagit 2024 legfontosabb, a változó munkaerőnek megfelelő funkciói a következők:

Kattintás animációk és kurzorkiemelések: Könnyedén vezesse az ügyfeleket és kollégákat a kurzorkiemelésekkel és kattintási animációkkal, így biztosítva a videókban a világos és egyértelmű utasításokat.

Videók kombinálása: Zökkenőmentesen egyesíthet több felvételt egyetlen klippé, időt takarítva meg és kiküszöbölve az újrafelvételek szükségességét.

Microsoft Teams integráció: Fokozza az együttműködést a képek és videóüzenetek megosztásával közvetlenül a Snagit szerkesztőből a Microsoft Teams csevegésekben és csatornákon. A Snagit mostantól csatlakozik az integrált platformok egyre bővülő listájához, amely magában foglalja a SharePoint, OneDrive, Google Drive, Dropbox, Box, Slack, Twitter, Panopto, YouTube és a TechSmith Screencast platformokat.

Új felhasználói felület: A Snagit vizuális megjelenése friss külsőt kapott, merész színsémával és modern thumbnailekkel, így a képernyőképeken könnyebben közvetíthető a tónus és a világosság.

A Snagit 2024 tovább erősíti integrációját a Screencasttel, a TechSmith felhőmegosztó platformjával. Ez az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyenesen, előfizetés nélkül osszanak meg videókat és képeket. A kollaboratív lehetőségek kibővülnek, mivel a felhasználók aszinkron módon vitázhatnak és adhatnak csoportos visszajelzést. A videók vagy képek megosztását leegyszerűsíti az egyedi Screencast URL létrehozási funkció, amely lehetővé teszi mások számára, hogy időbélyegzővel ellátott megjegyzésekkel, emojikkal és pontos megjegyzésekkel adjanak visszajelzést. A valós idejű, testreszabható értesítések a felhasználók és a nem felhasználók számára egyaránt biztosítják, hogy a közös munkafolyamatok zökkenőmentesek maradjanak.

snagit

Camtasia 2023 REV: A videótartalom létrehozásának egyszerűsítése

A Camtasia 2023 egy úttörő AI-alapú munkafolyamatot vezet be "Rev" néven. Ez az újítás egyszerűsíti a videókészítés folyamatát, és a Camtasia legújabb frissítésének része. A Camtasia Rev végigvezeti a felhasználókat a különböző választási lehetőségeken, optimalizálja a videók méreteit, elrendezését, háttereit, effektjeit és szűrőit. Ez a munkafolyamat lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden képzettségi szinten hatékonyan készíthessenek professzionális minőségű videókat.

A munkafolyamat számos kulcsfontosságú előnyt kínál:

  • Hatékony formázás: A felhasználók formázhatják képernyőfelvételeiket az adott megosztási platformokhoz, és ezzel egyszerűsíthetik a videókészítési folyamatot.
  • Felhasználóbarát felület: Az intuitív felület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magával ragadó videótartalmakat hozzanak létre anélkül, hogy fejlett technikai ismeretekre lenne szükségük.
  • Integráció: A videók közvetlenül MP4 fájlként exportálhatók, megoszthatók olyan platformokon, mint a YouTube és a Google Drive, vagy tovább szerkeszthetők a Camtasia nem lineáris szerkesztőjében.
  • Következetesség: A Rev automatikusan megjegyzi a felhasználók korábbi választásait, így időt takarít meg és biztosítja a stílus konzisztenciáját a tartalmak között.

A Rev felülete öt kategóriára oszlik:

  1. Méret: Válassza ki a népszerű megosztási célpontokhoz, például a YouTube-hoz, a LinkedInhez, az Instagramhoz és a TikTok-hoz optimalizált méreteket.
  2. Elrendezés: Válasszon számos lehetőség közül arra vonatkozóan, hogy pl. a hangszóró hogyan jelenjen meg, illetve hogyan fedje le a felvett képernyőtartalmukat.
  3. Háttér: Böngésszen a különböző, egyedi színekkel, stílusokkal és mozgással rendelkező hátterek között.
  4. Hatások: Alkalmazza az effektek széles skáláját, beleértve a kurzor méretezését, kiemelést, árnyékolást és tükröződéseket.
  5. Szűrők: Javítsa a videó hangszínét és hangulatát a különböző színek és videólencseszűrők sokaságával.

A Rev bevezetése mellett a Camtasia javította az Audiate, a TechSmith hangrögzítő és szöveges szerkesztő alkalmazással való integrációját. Az Audiate-ban végzett összes hangszerkesztés automatikusan szinkronizálódik a megfelelő videofájlokkal, így a videoszerkesztés akár 40%-kal gyorsabbá válik. A videó exportálása a Camtasiából az Audiate-ba most még gyorsabb átírást biztosít.

A Camtasia, illetve a Snagit részletes termékleírását a szoftverek neveire kattintva olvashatod.

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram