TechSmith Camtasia 2023

A legjobb minden az egyben képernyőrögzítő és szerkesztő szoftver

A legjobb minden az egyben képernyőrögzítő és szerkesztő szoftver

ÁTTEKINTÉS

A Camtasiával meglepően könnyű a videók elkészítése. A fogd meg és vidd szerkesztéssel és videó anyagok könnyed pozicionálásával gyorsan elkészülnek a videók, ráadásul komolyabb előtanulmányokra sincs szükség a szoftver kezeléséhez.

Válasszuk ki a felvételeket!

Még akkor is csodás megjelenésű videókat készíthetünk, ha korábban sose dolgoztunk ezen a területen. A Camtasiával könnyedén rögzíthetjük a képernyőn megjelenő tartalmakat, de felhasználhatjuk már meglévő videókat és hanganyagokat is.

Végezzük el a szerkesztést!

A többsávos szerkesztő felület rugalmasan alkalmazkodik a készülő projekthez. Az idővonalra behúzott klipeket feloszthatjuk, trimmelhetjük, törölhetjük a nem kívánt részeiket, stb. A videók mellett képek, zenék és narrációk is elhelyezhetőek a projektekben.

Készítsük el a videónkat!

A Camtasiával előképzettség nélkül készíthetünk és oszthatunk meg videókat. A kész videókat feltölthetjük a YouTube-ra, a Vimeóra, a Facebookra vagy a Screencast.com-ra. A videók elkészítéséhez elég pár óra, nem kell napokig a gép előtt ülnünk.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 11 vagy újabb
Processzor6. generációs Intel Core i5 64 bites támogatással vagy Apple M1
Memória8 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1366x768
Egyéb
  • Mikrofon
  • Internet kapcsolat

Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10 (64 bit)
Processzor6. generációs Intel Core i3 vagy AMD Ryzen 1000
Memória8 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1366x768
Egyéb
  • NVIDIA GeForce 10 Series VGA vagy újabb
  • Mikrofon
  • Internet kapcsolat
  • Microsoft .NET 4.7.2 vagy újabb

FUNKCIÓK

Sablonok Az előre elkészített sablonok használatával lerövidíthető a szerkesztésre szánt idő. A gyakran elkészített videókhoz saját sablonokat hozhatunk létre.

Camtasia csomagok A sablonokat, könyvtárakat, témákat, billentyűparancsokat, kedvenceket és beállításokat egyetlen fájlba csomagolva is megoszthatjuk.

Kedvencek és beállítások Azonnal hozzáférhetünk a leggyakrabban használt eszközökhöz és effektekhez. Mentsük el a saját stílusainkat és beállításainkat későbbi felhasználásra.

Felvétel Bármit rögzíthetünk, ami megjelenik a számítógép képernyőjén - weboldalakat, szoftvereket, videohívásokat vagy PowerPoint prezentációkat.

Egyszerűsített szerkesztés A Camtasia egyszerű drag-and-drop szerkesztője gyerekjátékká teszi a videó- vagy hangrészletek hozzáadását, eltávolítását, vágását vagy áthelyezését.

Előre elkészített eszközök A Camtasia könyvtárában található jogdíjmentes eszközök bármelyikét testre szabhatjuk, és hozzáadhatjuk a videóhoz a professzionális megjelenés érdekében.

Képernyőfelvétel opciók A Camtasia pontosan azt rögzíti, amit szeretnénk - a teljes képernyőt, bizonyos méreteket, egy régiót, egy ablakot vagy egy alkalmazást.

Kamera rögzítés Adjunk személyes jelleget videóinknak azzal, hogy tűéles videót és hangot adunk hozzá egyenesen a kamerából.

Hangfelvétel (mikrofon + rendszer) Felvehetjük és szerkeszthetjük a hangklipjei a mikrofon, a számítógép hangja vagy importált klipek segítségével, hogy tökéletes hangsávot kapjunk a videóhoz.

Zene Válasszunk egy jogdíjmentes zeneket és hangeffektusokat tartalmazó könyvtárból megfelelelő hanganyagokat, és illesszük be azokat a felvételekbe.

PowerPoint integráció Készítsünk videókat a PowerPoint prezentációkból! Rögzítsük a prezentációkat a PowerPointban, a szerkesztést pedig elvégezhetjük a Camtasiában.

Médiaimport Importáljunk videó-, hang- vagy képfájlokat a számítógépéről, mobileszközéről vagy a felhőből, és helyezzök őket közvetlenül a felvételbe.

Interaktív elemek és feladványok Interaktív elemekkel és feladványokkal egészíthetjük ki a videóinkat a könnyebb befogadhatóság érdekében.

iOS rögzítés A Camtasia segítségével rögzíthetjük az iOS kompatibilis eszközeink képernyőképét is. A felvételekhez pedig olyan animációkat adhatunk, amik szimulálják a gesztusokat és az érintéseket.

Megjegyzések Használjunk feliratokat, nyilakat, alakzatokat, alsó harmadokat és vázlatos mozgást, hogy kiemeljük a videó fontos pontjait.

Átmenetek A folyamatosabb érzet kedvéért átmenetekkel választhatjuk el a jeleneteket és a diákat.

Animációk A Camtasia előre elkészített animációkat kínál, amelyek a következő szintre emelik a videót. Testre szabhatjuk ezeket az animációkat, létrehozhatunk viselkedésmódokat, vagy nagyíthatunk, kicsinyíthetünk és pásztázhatunk animációkat a képernyőfelvételekhez.

Kurzor FX Professzionális és letisztult megjelenést érhetünk el az egérmutató kiemelésével és nagyításával.

Témák Maradjunk márkahűek megfelelő témák létrehozásával, hogy a videók egységes megjelenést és hangulatot biztosítsunk.

Eszközkeretek Alkalmazzon eszközkereteket a videókhoz, hogy úgy tűnjön, mintha asztali számítógép, laptop vagy mobileszköz képernyőjén játszódnának le.

Videó tartalomjegyzék Adjunk interaktív tartalomjegyzéket a videókhoz, hogy navigációs pontokat hozzunk létre a nézők számára.

Zárt feliratok Adjunk feliratokat közvetlenül a felvételekhez, hogy videók mindenki számára érthetőek legyenek.

Green screen A green screen használatával mi magunk is részesei lehetünk a videónak.

Hangeffektek A felvett szövegeket és a zenéket is effektezhetjük, így még gazdagabb hatást érhetünk el.

Média exportálása Azonnal töltsük fel a videókat a YouTube-ra, a Vimeóra, a Screencastra vagy az online videótanfolyamra.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram