TechSmith Snagit 2024

Képernyőkép rögzítő és felvevő szoftver

Képernyőkép rögzítő és felvevő szoftver

ÁTTEKINTÉS

Képernyőképek és videók készítése a képernyőn megjelenő tartalmakról. A Snagit minden olyan eszközzel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a képernyőképek és videók rögzítést Windows és macOS gépeken.

Képernyőképek és videók készítése kombinálva képszerkesztéssel és fájlmegosztással. Gyors és egyszerű módszer arra, hogy elmagyarázzuk a képernyőn látottakat.

Windowsos és Maces rögzítés

Készítsünk képernyőképet vagy készítsünk felvételt arról, amit épp a képernyőn látunk. Mielőtt eldöntenénk, hogy csak egy szimpla képernyőképet szeretnénk rögzíteni vagy egy videót a képernyőn látottakról, kijelölhetjük és pontosan beállíthatjuk, hogy a képernyő melyik része lesz az érdekes a felvétel szempontjából.

Profi képernyőképek

A Snagit sokkal több, mint egy egyszerű rögzítő szoftver. Minden egyes elkészített képernyőkép személyre szabható és szerkeszthető a rendelkezésre álló profi eszközökkel. Kivághatjuk a felvételek bármelyik részét, a videókból pedig akár animált GIF-et is készíthetünk.

Megosztás

Rögzítsünk egy weboldalt, vegyünk fel egy online megbeszélést, vagy küldjünk visszajelzést mailben. Egy rövid URL segítségével pedig bárkivel megoszthatjuk a képernyőképeket és a felvételeket.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 12 vagy újabb
ProcesszorCore i5 2,4 GHz
Memória4 GB
Tárhely1,5 GB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 10,11 vagy Windows Server 2016, 2019
ProcesszorCore i5 2,4 GHz
Memória4 GB
Tárhely1,5 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • .NET 4.7.2 vagy újabb

FUNKCIÓK

Képernyőképek rögzítése Legyünk biztosak abban, hogy csak azt fogjuk felvenni, amire valóban szükségünk van. Pixel pontossággal határozhatjuk meg a rögzítendő képernyőterület pozícióját és méretét.

Hangrögzítés Használhatunk mikrofont is a felvételre, de rögzíthetjük a számítógép hangját is. A hangfelvételeket beépíthetjük a készülő videókba.

Webkamera rögzítés A webkamera segítségével rögzíthetjük a saját arcunkat is, így még személyesebbé tehetjük a készülő prezentációkat.

1

Felhőkönyvtár Keressük, nyissük meg és szerkesszük a felvételeket gördülékenyen, miközben a számítógépek (Windows vagy Mac) között mozgunk, ha azok a választott felhőszolgáltatón keresztül szinkronizálódnak.

Anim GIF-ek A rövidebb .MP4 fájlokat anim GIF-ekké alakíthatjuk, amiket felhasználhatunk weboldalakon, dokumentumokban vagy a chatben. A Snagit alapértelmezett és módosítható beállításokkal segíti a tökéletes GIF-ek elkészítését.

Trimmelés Könnyedén megszabadulhatunk a rögzített videók hibás vagy nem kívánt részeitől. Kivághatjuk a köhögéseket, a lélegzetvételeket, illetve a felesleges részeket.

2

Videó létrehozása képekből Készítsünks videót képernyőképekből és rögzítsük a narrációt gyors, "hogyan kell" videó vagy GIF-et készítéséhez.

All-in-One rögzítés Rögzítsük a teljes asztalt, egy régiót, egy ablakot vagy egy gördülő képernyőt.

Panoráma képrögzítés Készítsünk teljes oldalas, gördülő képernyőképeket. A Snagittel könnyedén rögzíthetünk vertikálisan vagy horizontálisan gördülő képernyőképeket vagy weboldalakat, hosszú chateket és minden mást.

3

Szövegek rögzítése A képernyőképeken megjelenő szövegeket kimásolhatjuk egy másik dokumentumba további szerkesztésre. Nincs szükség újra begépelni a szövegeket, elég őket átmásolni.

Szövegcsere A Snagit felismeri a szöveget a képernyőképeken a gyors szerkesztéshez. Megváltoztathatjuk a képernyőképeken lévő szöveg szavait, betűtípusát, színét és méretét anélkül, hogy az egész képet újra kellene terveznie.

Egyszerűsítő eszköz A szabványos képernyőképeket egyszerűsített grafikává alakíthatjuk át.

4

Bélyegzők Személyre szabhatjuk a képeket kifejezetten képernyőképekhez tervezett matricákkal.

Smart Move Automatikusan mozgathatóvá teszi a képernyőfelvételeken lévő objektumokat. Rendezzük át a gombokat, töröljük a szöveget, vagy szerkesszük a képernyőképek egyéb elemeit.

Létrehozás sablonokból Használjuk előre elkészített elrendezéseket a Snagitben, hogy pillanatok alatt vizuális dokumentációt, oktatóanyagokat és képzési anyagokat készíthessünk.

5

Vállalati megosztási célpontok A Snagit lehetővé teszi a közvetlen megosztást a Slackre és a Boxra.

Megosztás bárhol Töltsünk fel és osszunk meg közvetlenül a PowerPoint, Word, Excel, YouTube, Camtasia és sok más programba, vagy hozzunk létre egy linket közvetlenül a képernyőfelvételhez, és osszuk meg azt bárkivel.

iOS rögzítés A TechSmith Capture App használatával rögzíthetjük az iOS eszközök képernyőképét, a felvett anyagot pedig feldolgozhatjuk a Snagitben.

6

Megjegyzések Személyesebbé és profi megjelenésűvé tehetjük a képernyőképeinket a számos, előre definiált stílusú megjegyzés alkalmazásával. Természetesen mi magunk is hozhatunk létre új stílusokat.

Step eszköz Számokkal vagy betűkkel dokumentálhatunk lépéseket vagy munkafolyamatokat.

Kedvencek Tartsuk egy helyen a legértékesebb eszközeit.

6
Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram