Maxon One 2023 novemberi frissítés

2023-12-01 10:30
A legújabb fejlesztések már elérhetők a Maxon One 2023 előfizetésben szereplő számos termékéhez köztük a ZBrush, a Cineware és az új Capsules. 
maxon one 2023

ZBrush 2024

A ZBrush 2024 számos olyan fejlesztést tartalmaz, amelyek még jobbá teszik a digitális szobrászat ipari szabványát.

Az innovatív Anchors Brush frissítést kap, amely lehetővé teszi az ecset használatát a felület maszkolásának szükségessége nélkül.

A Split to Parts kibővíti a Knife Brush képességeit azzal, hogy lehetővé teszi az eszközök darabokra osztását, miközben a felszeletelt részek különálló vagy egyesített részekként maradnak meg az SubTool menüben.

A Gizmo és a Transpose eszközök mostantól rendelkeznek topológiai maszkolással, valamint a maszkoló régió középpontjához való rögzítés képességével. A Gizmo és a Transpose Lines a maszkolt terület mentén is bepattintható, megkönnyítve ezzel a művész maszkoló munkafolyamatát.

A Cinema 4D zajok mostantól elérhetőek a ZBrush felületzajok galériájában.

Az új Repeat to Similar (Ismétlés hasonlóra) funkcióval a művészek könnyedén megismételhetik a szerkesztett forrásháló módosításait, és a módosítások azonos poligonszámú célhálókat tölthetnek fel. A Repeat to Similar támogatja a Sculpting változtatásokat, a teljes hálócserét, a maszkolást és a polygrouping-ot.

A Grow és Shrink maszk képességek kibővültek, így dinamikusabb vezérlést és megnövelt tervezési lehetőségeket biztosítanak.

Egy új, DragStamp nevű vonalhúzás opció is elkészült, ami lehetővé teszi a felületre húzott alfához kapcsolódó intenzitás szabályozását a kurzor előre-hátra mozgatásával.

Két új gombot adtunk hozzá a gyűrődésekhez, ami elősegíti az eszköz azon területeinek jobb vezérlését, ahol gyűrődések és élek fordulnak elő. Ráncolás feloldása és Ráncolás feloldása.

A Insert Mesh Brush ecsetek mostantól kompatibilisek a Stroke menüpontokkal.

Cineware

A Cineware for Unreal mostantól a Cinema 4D fájlok Unreal Engine-be történő importálásának javításával rendelkezik. Emellett mostantól támogatottak a subsurface scattering-el rendelkező Redshift anyagok. A textúraméret minden importálás előtt beállítható, így rugalmasabban kezelhető a textúra minősége.

Capsules

Az e havi Capsules drop az eddigi legnagyobb - a művészek széles választékban kapnak forrásokat, hogy rendereiket ragyogóvá tegyék. A Lightmap Ltd. által a HDR Light Studio segítségével készített Studio Lighting HDR-ek gyűjteménye segít a termékfelvételek és címtervezések beindításában. A Laubwerk növénygyűjteménye számos fával, fűvel és virágzó növénnyel bővült. Végül a Maxon folytatja a klasszikus eszközök könyvtárának frissítését a Redshift-kompatibilitás érdekében - csökkentve a polyszámot, modernizálva a terveket, és gyönyörű Redshift-anyagokat létrehozva minden eszközhöz. Ebben a hónapban több általános háztartási eszközöket mutatnak be, amelyekkel kitölthetünk egy konyhát vagy feldíszíthetünk egy élelmiszerboltot.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram