MAXON Red Giant Complete 2024

Minden, amit a Red Giant kínál

ÁTTEKINTÉS

A Red Giant Complete a Red Giant teljes eszközkészletét kínálja megfizethető áron. A Red Giant Complete előfizetésével hozzáférhet a legfrissebb eszközökhöz anélkül, hogy egy összegben kellene kifizetni azok árát.

Teljes hozzáférés A Red Giant Complete hozzáférést biztosít a Red Giant eszközök teljes készletéhez.

Naprakész A Red Giant Complete előfizetés ingyenes frissítéseket tartalmaz, így mindig a legújabb eszközök állnak a felhasználók rendelkezésére.

Óriási megtakarítás Az előfizetéses modellnek köszönhetően rengeteg pénzt spórolhatunk meg.

Trapcode

A Trapcode a 3D részecskerendszerek erejét hozza el az After Effects-be. Használjunk részecske-kibocsátókat tűz, víz, füst, hó és egyéb organikus vizuális effektusok létrehozásához, vagy hozzunk létre látványos technológiákat és felhasználói felületeket részecske-rácsokkal és 3D-s formákkal. A Red Giant Complete előfizetésével még több 3D-s geometriai formához férhetünk hozzá a Cineware .C4D fájlimportálásnak köszönhetően. Használjunk Cinema 4D fájlokat (beleértve az animációkat) részecskerendszerekben és 3D modelleket a After Effects-ben.

Magic Bullet

A Magic Bullet plug-inek sorozatát biztosítja színkorrekcióhoz, utómunkához és filmes megjelenéshez. Nagy teljesítményt, valós idejű fényező eszközöket, zajszűrőt és képretusáló eszközöket találunk a csomagban, melyekkel elérhetjük, hogy felvételeink a legszebb formában jelenjenek meg, már a szerkesztő felületen is.

Universe

A Universe videóátmenetek és effektusok gyűjteménye vágók és animációs szakemberek részére. A rendelkezésre álló plug-inek segítségével autentikusan retro, vagy korszerű és modern megjelenésű filmeket készíthetünk. Létrehozhatunk loopolható háttérképeket, fényeket, szöveganimációkat és más hatásokat. A Universe-zel hatékonyabban dolgozhatunk, mint a gyári alkalmázások által biztosított eszközkészlettel.

VFX

A VFX egy plug-in gyűjtemény kulcspontozáshoz, trackinghez, cleanuphoz és vizuális hatásokhoz az After Effects-en belül. A VFX Suite megkönnyíti a kompozitek létrehozását és a tracking is gyorsabb és pontosabb lesz a használata által. De találhatunk a csomagban a lencse torzítására és az objektumok eltávolítására, lecserélésére alkalmas eszközöket is.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Apple:

RendszermacOS 11 vagy újabb
ProcesszorIntel AVX támogatással vagy Apple M1
Memória8 GB
Tárhely4,5 GB
Képernyő1920x1080
VGA Legalább 2 GB VRAM a HD felbontáshoz, legalább 4 GB a 4K-hoz

Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10 (64 bit)
Processzor64 bites Intel vagy 64 bites AMD
Memória8 GB
Tárhely4,5 GB
Képernyő1920x1080
VGAIntel HD 5000 vagy újabb, legalább 2 GB VRAM a HD felbontáshoz, legalább 4 GB a 4K-hoz

FUNKCIÓK

A Red Giant Complete egyaránt használható Windows és macOS operációs rendszereken, és az alábbi népszerű szerkesztőprogramokban használhatjuk a csomagban található plug-inokat.

  • After Effects
  • Premiere Pro
  • Final Cut Pro X
  • Motion
  • Magix Vegas
  • Resolve
  • HitFilm Pro
  • Avid Media Composer

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram