Maxon támogatás az új M3-alapú Mac számítógépekhez

2023-10-30 10:00
Az M3 új GPU-jával az olyan funkciók, mint a hardveresen gyorsított sugárkövetés, kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a Redshift renderelésben.

A Maxon bejelentette a Redshift és a Cinebench 2024 frissítéseit, amelyek kihasználják az Apple M3 chipcsaládjának legújabb fejlesztéseit. A művészek kiemelkedő teljesítményt tapasztalhatnak majd a fotorealisztikus képek készítésekor a Maxon iparágvezető Redshift renderelőmotorjának használatával, köszönhetően az M3 chipcsalád megnövelt GPU-teljesítményének, amely magában foglalja a hardveresen gyorsított ray-tracing támogatását. 

A Maxon Cinebench 2024 benchmarking eszköze, amely a Redshiftre és a Maxon Cinema 4D-re épül, teljes mértékben optimalizált és ingyenesen letölthető, így az Apple M3-as sorozatú chipek teljesítményének értékelésére kínál lehetőséget az alkotóknak.

Maxon Cinebench 2024

Az Apple új GPU-architektúrája hardveresen gyorsított sugárkövetéssel rendelkezik, jelentős sebességnövekedést biztosít a Redshift-tel történő renderelés során.

"A Maxon következetesen gyors támogatást nyújt az Apple újításaihoz, mivel arra törekszünk, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk, és lehetővé tegyük a művészek számára, hogy a kreativitás sebességével tervezzenek" - mondta David McGavran, a Maxon vezérigazgatója. "Izgatottan várjuk az új M3 technológia előnyeit, és biztosak vagyunk benne, hogy a sebességnövekedés felbecsülhetetlen értékű lesz a kreatív folyamatokban."

Elérhetőség

A Maxon Cinebench 2024.1 azonnal elérhető a maxon.net oldalról, bárki számára letölthető és benchmarkolhatja a teljesítményt macOS és Windows hardvereken. Az optimalizációk a következő hónapokban a Maxon One és Redshift előfizetők számára a rendszeres Redshift frissítések részeként lesznek elérhetők.

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram