Serif

  Nagy teljesítményű és könnyen kezelhető szoftverek fejlesztője és kiadója

  A DrawPlus X4 egy sokoldalú és szórakoztató grafikai szoftver, amivel könnyebben készíthetünk csodálatos grafikákat, mint korábban valaha. Tervezhetünk látványos logókat, nyomtatásra szánt dokumentumokat, szemkápráztató webes grafikákat és bannereket. A rajzokból animációkat készíthetünk, egyszerű fotókból pedig művészi hatású kompoziciókat.
  A MoviePlus X5 egy nagyteljesítményű digitális videószerkesztő alkalmazás, könnyen kezelhető eszközökkel és lenyűgoző, stúdió minőségű effektekkel. Készítsünk profi filmeket, a kész alkotásokból pedig készítsünk DVD-t, Blu-ray-t, vagy töltsük fel a videókat a webre, hogy megosszuk őket a családunkkal, a barátainkkal vagy a világgal.
  A PhotoPlus X4-gyel az egyszerűen jó fotókból nagyszerű alkotásokat hozhatunk létre. Ezzel a képszerkesztő szoftverrel pillanatok alatt végezhetünk el olyan összetett feladatokat, mint például a RAW képek szerkesztése vagy a HDR hatás létrehozása, az olyan gyakori feladatok, mint a vörösszem-effektus eltávolítása, a foltok eltüntetése, a levágás pedig csak egy gombnyomásba kerülnek.
  Készítsünk egyedi, hatásos és professzionális weboldalakat a WebPlus X4-gyel, HTML és programozói tudás nélkül. A szoftverben minden szükséges eszközt megtalálunk a munkához, sőt még egy ingyenes tárhelyet is kapunk, ahova feltölthetjük az elkészült weboldalakat.
  Készítsünk professzionális minőségű hirdetéseket, kiadványokat, és elektronikus dokumentumokat a PagePlus X5-tel. A brossúráktól a könyvekik, az étlapoktól a magazinokig, a szórólapoktól az űrlapokig, és a professzionális nyomtatástól a PDF szerkesztésig, a PagePlus X5 mindenre képes, gyorsan és egyszerűen.