Serif PagePlus X5

fesszionális kiadványszerkesztés egyszerűe

Professzionális kiadványszerkesztés egyszerűen

fesszionális kiadványszerkesztés egyszerűe

ÁTTEKINTÉS

Készítsünk professzionális minőségű hirdetéseket, kiadványokat, és elektronikus dokumentumokat a PagePlus X5-tel. A brossúráktól a könyvekik, az étlapoktól a magazinokig, a szórólapoktól az űrlapokig, és a professzionális nyomtatástól a PDF szerkesztésig, a PagePlus X5 mindenre képes, gyorsan és egyszerűen.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows XP (32bit), Vista, vagy Windows 7
ProcesszorPentium 4
Memória512 MB
Tárhely600 MB
Képernyő1024x600 (16bit)

FUNKCIÓK

Professzionális tervezés gyorsan Könnyedén készíthetünk professzionális megjelenésű marketing kiadványokat, levélpapírokat vagy dokumentumokat, teljesen az alapoktól megtervezve azokat, vagy a több, mint 800 beépített sablon alapján.

Bármilyen dokumentumot elkészíthetünk Egyszerűen és gyorsan készíthetünk hirdetéseket, brossúrákat, névjegykártyákat, szórólapokat, hírleveleket, posztereket, levélpapírokat, és sok minden mást.

Egységes megjelenés pillanatok alatt Több, mint 800 beépített sablon áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy használatukkal egységes megjelenésű céges dokumentumokat készíthessünk. A sablonokhoz néhány egyszerű lépésben saját logót, szöveget vagy képet adhatunk.

Színesítsük az üzletet Egy szempillantás alatt bárminek megváltoztathatjuk a színét, legyen szó akár egy névjegykártyáról vagy szórólapról. Készíthetünk saját színskálákat is, de használhatjuk a PagePlus-hoz mellékelt friss és modern megjelenésű készleteket is.

Könnyű kezelés Intuitív eszközök és útmutatók segítenek a munkában. A kiadványszerkesztésben még járatlan emberek is könnyedén elsajátíthatják a PagePlus kezelését, míg a tapasztalt felhasználók hihetetlenül hatékonnyá válhatnak.

Képernyőn megjelenő útmutatók A programba épített oktató program lépésről-lépésre magyarázza el nekünk az egyszerűbb és az összetettebb műveletek mikéntjét.

A mindenes tervező Tervezzünk bármit. A PagePlus több, mint egy egyszerű kiadványszerkesztő program. A PagePlus annyira sokszínű és oly sok funkcióval rendelkezik, hogy szinte bármilyen kiadványt elkészíthetünk vele.

Logo Studio A PagePlus Logo Studio eszköztárával könnyedén használható eszközeivel és hatásaival könnyedén tervezhetünk logókat, de használhatjuk a több, mint 400 beépített logó sablont is.

Képszerkesztés Anélkül szerkeszthetjük a képeinket, hogy ki kellene lépnünk a PagePlus-ból. Levágás, átszínezés, hatások, háttér eltávolítása. Csak néhány a rendelkezésre álló eszközből.

Hatékony szövegszerkesztés A szövegek szabad elrendezésével könnyedén készíthetünk professzionális megjelenésű kiadványokat.

On-line kiadványok készítése Csak néhány kattintás, és a papír formátumú dokumentumból pillanatok alatt webes dokumentumot, de akár PDF-et készíthetünk. Ez utóbbiakban akár videókat és hanganyagokat is elhelyezhetünk!

Teljeskörű PDF szerkesztés PDF-ek megnyitása, szerkesztése, és mentése. Úgy szerkeszthetjük a PDF-eket, mintha azok PagePlus file-ok lennének.

Szerkesztési funkciók Szövegek és betűtípusok cseréje, hibás szövegek kijavítása, új képek beillesztése, átszínezés, forgatás, átméretezés, stb.

PDF-ek egyesítése Könnyedén egyesíthetünk PDF-eket, amikből kivevehetjünk a nem kívánatos oldalakat.

Kiváló minőségű nyomtatás Világos és áttekinthető beállítások a fantasztikus otthoni, irodai és professzionális nyomtatáshoz.

Teljesítmény Minden eszköz megvan ahhoz, hogy professionális dokumentumokat készíthessünk.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram