Serif WebPlus X4

Professzionális honlap-tervezés könnyedén

Professzionális honlap-tervezés könnyedén

ÁTTEKINTÉS

Készítsünk egyedi, hatásos és professzionális weboldalakat a WebPlus X4-gyel, HTML és programozói tudás nélkül. A szoftverben minden szükséges eszközt megtalálunk a munkához, sőt még egy ingyenes tárhelyet is kapunk, ahova feltölthetjük az elkészült weboldalakat.

  • Nincs szükség összetett HTML kódra, csak válasszuk ki a megfelelő sablont, és alakítsuk kedvünk szerint
  • Ingyenes webtárhely és aldomain másfél éven keresztül
  • Animált képgalériák, podcastek, videók és egyéb multimédia anyagok
  • Interaktív modulok, mint például fórumok, blogok, online foglalás, stb.
  • A weboldalakat akár böngészőn keresztül is frissíthetjük
  • Oktató videók és tréninganyagok az első lépésekhez

 
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows XP (32bit), Windows Vista (32 vagy 64bit), Windows 7
ProcesszorIntel Pentium 4 vagy gyorsabb
Memória512 MB
Tárhely749 MB
Képernyő1024x600

FUNKCIÓK

Nincs szükség HTML tudásra A QuickBuilder Bar használatával kedvünk szerint rendezhetjük a szövegeket, a képeket, a Flash képgalériákat, és sok minden mást. A technikai hókuszpókusz a háttérben történik, nekünk csak a honlapunk kinézetére kell ügyelnünk. Elkezdhetjük a munkát az alapoktól is, de választhatunk a több, mint 40 beépített sablon közül is. Számos lehetőség áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy elkészíthessük a tökéletes weboldalt.

Ingyenes webtárhely, domain név és e-mail cím A WebPlus X4 mindent tartalmaz, amire szükségünk van ahhoz, hogy üzemeltethessünk egy weboldalt. A szoftverhez kapunk másfél évre egy ingyenes webtárhelyet, domain címet, és e-mail címet is.

Animált képgalériák, podcastek, videók és egyéb multimédia anyagok 36 személyreszabható képgaléria áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy fotóink teljes pompájukban jelenhessenek meg az interneten. A rajongóink az iTunes-on keresztül előfizethetnek a podcast csatornánkra, de akár arra is van lehetőség, hogy az ügyfeleink RSS csatornán keresztül értesüljenek a weboldalunk friss híreiről, újdonságairól.

Teljes funkcionalítású e-kereskedelmi eszközök A WebPlus X4 beépített, könnyen használható e-kereskedelmi eszközeivel webshopot is létrehozhatunk. A rendszer végtelen számú terméket képes kezelni. Az egyes termékekhez természetesen külön jellemzők (méret, szín, stb.) is rendelhetők. A szoftverbe épített varázsló segítségével lépésről-lépésre hozhatjuk létre online kereskedelmi szolgáltatásunkat.

Fóumok, blogok, online foglalások, és sok minden más Hozzunk létre felhasználóbarát és interaktív weboldalakat olyan modulok beépítésével, mint például fórum, blog, szavazások, űrlapok, Google Maps, stb. Honlapunk látogatói akár szoba- vagy asztalfoglalást is kezdeményezhetnek az online foglalási rendszer segítségével.

Tartalmak frissítése a böngészőből Portálunk tartalmát frissíthetjük böngészőn keresztül is a WebPlus X4-hez mellékelt online CMS rendszer segítségével. Csak egy internetkapcsolat és egy böngésző kell, és máris szerkeszthetjük a tartalmakat. Ideális eszköz, ha utazás közben kell új anyagokat feltöltenünk.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

, , ,
Létrejött az OpenUSD szövetség

A Pixar, az Adobe, az Apple, az Autodesk és az NVIDIA szövetséget alakít az OpenUSD számára a 3D tartalmak nyílt szabványainak előmozdítására.

,
Elhunyt Dr. John Warnock, az Adobe társalapítója

Az Adobe mély szomorúsággal tudatja, hogy a vállalat szeretett társalapítója, Dr. John Warnock augusztus 16-án családja körében 82 évesen elhunyt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram