Serif MoviePlus X5

HD videók könnyed szerkesztése

HD videók könnyed szerkesztése

ÁTTEKINTÉS

A MoviePlus X5 egy nagyteljesítményű digitális videószerkesztő alkalmazás, könnyen kezelhető eszközökkel és lenyűgoző, stúdió minőségű effektekkel. Készítsünk profi filmeket, a kész alkotásokból pedig készítsünk DVD-t, Blu-ray-t, vagy töltsük fel a videókat a webre, hogy megosszuk őket a családunkkal, a barátainkkal vagy a világgal.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows XP (32bit), Windows Vista, Windows 7
ProcesszorIntel Pentium 4 Hyper-Threaded vagy AMD Athlon XP
Memória1 GB
Tárhely1,47 GB
Képernyő1024x768 (1280x1024 a javasolt)

FUNKCIÓK

Könnyed szerkesztés A MoviePlus X5 támogatja az összes elterjedt videóformátumot, ami azt jelenti, hogy pillanatok alatt elkezdhetünk professzionális minőségű filmeket készíteni, függetlenül attól, hogy videókamerával, digitális fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készült a nyersanyag. Két különböző szerkesztési mód áll a rendelkezésünkre a munkához. Az egyik a Forgatóköny mód, ami egy nagyszerű lehetőség az egyszerűbb projektek, és diavetítések létrehozásához. A másik mód, az Idővonal mód, amit akkor érdemes használni, ha összetettebb feladatról van szó. A munkához szükséges eszközök között könnyű eligazodni a MoviePlus X5 intuitív felhasználói felületén és lebegő eszkáztárain. Áttekinthető help rendszer, oktató anyagok, és step-by-step tanácsok gondoskodnak arról, hogy egyszer se akadjunk el a munka közben.

HD minőség Felvételeinket a lehető legjobb HD minőségben importálhatjuk, szerkeszthetjük és exportálhatjuk. A MoviePlus X5 támogatja az AVCHD és a HDV formátumokat is, és remekül kezeli az 1080-as HD anyagokat is. A MoviePlus X5 fejlett file kezelési tudásának hála még a régebbi gépeken se lehet akadály a HD anyagok szerkesztése. A MoviePlus X5 a HD anyagokból kisebb felbontású másolatokat készít, amikkel sokkal gyorsabban szerkeszthetünk, mint a nagyméretű HD file-okkal. Az exportálás természetesen az eredeti HD anyagból történik, így a végeredményt a lehető legjobb minőségű végeredményt kapjuk. A kész filmekből DVD-t és Blu-rayt írhatunk, de akár egy gombnyomással a YouTube-ra is feltölthetjük őket, kiválő miőségű H.264-es MPEG 4 formátumban.

Erőteljes eszköztár A kulcspontokkal rendkívül pontosan paraméterezhetjük a készülő film hangerősségét, az effekteket, az átmeneteket és az animációkat. Összetetteb munkák esetén előfordul, hogy több sávra van szükség, a MoviePlus X5-tel végtelen számú sávon dolgozhatunk egy időben. Létrehozhatunk professzionális hatású kép-a-képben effektusokat, vagy egyszerre több videót is mozgathatunk a dinamikusabb hatás érdekében. Számos hangeffektus is rendelkezésünkre áll, és nem szabad megfeledkezni a Dolby Digital Stereo támogatásról se.

Stílusos effektek A szoftverben több, mint 100 effektus és több, mint 80 átmenet áll a rendelkezésünkre, amikkel még hatásosabbá tehetjük a filmeket. Támogatott a green screen technika is, így szereplőink mög gyakorlatilag bármilyen hátteret odavarázsolhatunk. Módosíthatjuk a megvillágítást, a színegyensúlyt, csökkenthetjük a zajt és a képremegést is.

DVD és Blu-ray írás A kész filmekből a MoviePlus X5-tel készíthetünk Blue-ray lemezt, DVD-t, VCD-t, SVCD-t, de akár ISO file-t is, anélkül, hogy ehhez a feladathoz igénybe kellene vennünk bármilyen más, külső szoftvert. Számtalan személyreszabható, stílusos megjelenésú sablon áll a rendelkezésünkre a DVD és a Blu-ray menük létrehozásához.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

, , ,
Létrejött az OpenUSD szövetség

A Pixar, az Adobe, az Apple, az Autodesk és az NVIDIA szövetséget alakít az OpenUSD számára a 3D tartalmak nyílt szabványainak előmozdítására.

,
Elhunyt Dr. John Warnock, az Adobe társalapítója

Az Adobe mély szomorúsággal tudatja, hogy a vállalat szeretett társalapítója, Dr. John Warnock augusztus 16-án családja körében 82 évesen elhunyt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram