Serif DrawPlus X4

Rajzok és grafikák készítése profi módon

ÁTTEKINTÉS

A DrawPlus X4 egy sokoldalú és szórakoztató grafikai szoftver, amivel könnyebben készíthetünk csodálatos grafikákat, mint korábban valaha. Tervezhetünk látványos logókat, nyomtatásra szánt dokumentumokat, szemkápráztató webes grafikákat és bannereket. A rajzokból animációkat készíthetünk, egyszerű fotókból pedig művészi hatású kompoziciókat.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows XP (32bit), Windows Vista, Windows 7
ProcesszorPentium 4
Memória512 MB
Tárhely689 MB
Képernyő1024x600 (16bit)

FUNKCIÓK

Könnyű használni Videós oktató anyagok segítenek abban, hogy kibontakoztathassuk a kreativitásunkat.

Azonnali eredmények Sablonok, clip artok és szimbólumok nagy választéka áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy gyors eredményeket érjünk el.

Rugalmasság Készíthetünk szórakoztató, komoly, nyomtatásra vagy webre szánt, nagy, kicsi, statikus és animált képeket is.

Kiváló minőség Kiváló minőség képeket készíthetünk bármilyen méretben a DrawPlus X5 dinamikus nyomtatási és exportálási funkcióival.

Szerkesztés kötöttségek nélkül Az összes forma, vonal, ecsetvonás, szöveg és effekt, amit létrehoztunk később bármikor módosítható.

Realisztikus képek Élethű vízfesték, olaj, faszén és más ecsettípusok állnak a rendelkezésünkre a képek kidolgozásához, valamint egy jól használható Undo funkció, amivel akár a korábbi ecsetvonásokat is vissza lehet vonni.

Intelligens rajzeszközök Fantasztikus eredményeket érhetünk el a QuickShapes és az élsimító eszközökkel.

Vektorizálás A bitmap alapú képekből vektorosokat készíthetünk, amelynek bármelyik része szerkeszthető. Háttér eltávolítása Gyorsan és pontosan távolíthatjuk el egy objektum mögül a nem kívánatos elemeket.

Flash animációk Elképesztő rajzfilmeket és interaktív animációkat készíthetünk Flash-ben a DrawPlus X4 kreatív erejével.

Interaktív demók Az interaktív animációs eszközökkel sokkal érzékletesebben is bemutathatunk egy terméket vagy egy szolgáltatást.

Képernyőkímélők készítése A kész animációkat akár képernyőkímélőként is elmenthetjük. Képek bárhonnan Szinte bármilyen formátumot megnyithatunk, a DrawPlus ismeri a 18 legnépszerűbb képformátumot.

PDF szerkesztés Bármilyen PDF-et megnyithatunk szerkesztésre. Szabadon módosíthatjuk a szövegeket, a megjelenést, az oldalakat, a színeket, a képeket, bármit. Az eredményt pedig ismét elmenthetjük PDF-ként.

High-end grafikai támogatás Együtt dolgozhatunk olyan művészekkel is, akik EPS, SVG, AutoCAD vagy Adobe Illustrator file-okkal dolgoznak.

Optimalizált exportálás Egyszerre akár négy különböző verzióban is megnézhetjük, hogy milyen lesz az elkészült kép a mentés után.

Megosztás a DrawPlus.com-on Az ingyenes DrawPlus.com-on megoszthatjuk az alkotásainkat, és chatelhetünk a többi DrawPlus felhasználóval.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram