Milyen újdonságok vannak a TeamViewer Remote-ban?

2023-05-08 12:34
Megérkezett a TeamViewer Remote: a világ legnépszerűbb távkapcsolati szoftvere új funkciókkal bővült.  

Megérkezett a TeamViewer Remote: a világ legnépszerűbb távkapcsolati szoftvere új funkciókkal bővült.  


maxresdefault_11.jpg

Nem túlzás azt mondani, hogy a TeamViewert cégek és magán felhasználók milliói használják világszerte, hogy időt spóroljanak meg valamint, hogy biztosítsák rendszereik biztonságát és átláthatóságát. A TeamViewer segítségével bármilyen eszköz bárhonnan elérhető bárki számára, akinek a rendszer tulajdonosa engedélyt ad erre.

Most pedig megjelent a TeamViewer Remote, mely az eddigi hatékony funkciók mellett új eszközökkel is rendelkezik annak érdekében, hogy a felhasználók még jobban tudják optimalizálni munkafolyamataikat.

Nézzük, mik ezek az újdonságok!

1. Még hatákonyabb

Az új webes platform segítségével közvetlenül a böngészőből indíthatunk munkameneteket anélkül, hogy bármilyen szoftver telepítésére szükség lenne. A program egyszerű elérésének, valamint a keresőeszközöknek köszönhetően még gyorsabbá válik a távoli munkavégzés. Ezen kívül használhatjuk az új, irányított beállítási folyamatokat is, melyek lehetővé teszik, hogy pillanatok alatt elkezdhessük a munkát.

https://www.youtube.com/watch?v=xjHGi6pimlA&t=9s

2. Még biztonságosabb

Amellett, hogy a TeamViewer mindig is szem előtt tartotta a gyorsaságot, hatékonyágot és az egyszerű kezelhetőséget, a szoftver a legnagyobb hangsúlyt a biztonságra helyezte. Hiszen csak akkor kezdődhet el a gyors, hatékony és egyszerű munkavégzés, ha biztosítjuk, hogy ki férhet hozzá a rendszerünkhöz. A TeamViewer Remote még a megszokottnál is erősebb védelmet biztosít a felhasználóknak. Számos funkció, mint például az új eredetfelismerő rendszer, a kéttényezős hitelesítés és a fejlett hitelesítési képességek biztosítják a lehető legnagyobb védelmet.

3. Még egyszerűbb

A használat megkönnyítése érdekében a TeamViewer újratervezte platformját, így az még jobb felhasználói élmény nyújt. Ilyenek például a továbbfejlesztett csevegőfunkciók, melyek megkönnyítik az együttműködést a csapattagok között. A távfelügyelet és -kezelés irányítópultja pedig integrálásra került, ezzel értékes időt takaríthatunk meg, és képesek leszünk jobban átlátni a távoli hozzáférési és kezelési követelményeket.

Biztosítsd vállalatod vagy saját magad számára a még hatékonyabb, biztonságosabb és egyszerűbb munkavégzést a TeamViewer Remote segítségével!

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

(TeamViewer)

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram