Maxon One 2023 tavaszi újdonságok

2023-05-27 10:00
A Maxon a rendszeres frissítésekkel és fejlesztésekkel állandóan növeli ügyfelei bizalmát és hűségét.

A Maxon a rendszeres frissítésekkel és fejlesztésekkel állandóan növeli ügyfelei bizalmát és hűségét.


A Maxon One 2023-as tavaszi kiadása izgalmas új funkciókat és munkafolyamat-fejlesztéseket kínál a teljes termékcsaládban, amelyek a művészek számára lehetővé teszik, hogy kreatív ötleteiket lenyűgöző formában tudják valóra váltani. 

A Cinema 4D 2023.2 továbbfejlesztett Commanderrel, a Nodes rendszer továbbfejlesztésével, szimulációs fejlesztésekkel és egy új Thicken generátorral szolgál a modellezéshez.

A Red Giant eszköztárának frissítései új eszközöket és kiegészítéseket tartalmaznak; a legfontosabbak:

  • új Symbol Mapper effekt a Universe 2023.1-ben, 
  • az anamorfikus lencsék támogatása a Real Lens Flares for VFX 2023.3 számára, 
  • a Trapcode 2023.3 pedig teljesítményoptimalizálásokat tartalmaz a Particular számára és az Atomic Age sprite-ok új gyűjteményét.

A Redshift 3.5.14 fantasztikus új Sky and Sun Model-t, új Flakes Shader-t és új Camera Backplate-eket hoz. 

A ZBrush legújabb kiadását két új forradalmi munkafolyamat-eszköz, a Proxy Pose és a Drop 3D emeli ki. 

A Forger frissítései közé tartoznak a világítás és az előnézet új funkciói, valamint a ZBrush nagy teljesítményű ZRemesher integrálása. 

A Capsules legújabb kiegészítései közé tartoznak az új anyaggyűjtemények, egy új dinamikus Swirl Modifier és egy új Redshift Shaderball. Ezt az izgalmas kiadást a Cineware frissítése teszi teljessé, amely az Unreal 5.0 és 5.1 integrációt is megvalósítja.

"Elkötelezettségünket ismét demonstráljuk ezzel a nagyon várt frissítéssel, hogy rendszeresen új élvonalbeli funkciókkal és fejlesztésekkel jelentkezzünk a teljes Maxon One termékcsaládban" - mondta David McGavran, a Maxon vezérigazgatója.

(Maxon)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram