A Maxon nyerte a 2023-as NAB Show Év terméke díját

2023-05-03 10:20
Cinema 4D 2023 a NAB grafika, szerkesztés, VFX és switcher kategóriában nyert.

Cinema 4D 2023 a NAB grafika, szerkesztés, VFX és switcher kategóriában nyert.


A Maxon a Cinema 4D 2023-al a 2023-as NAB Show Product of the Year Awards díjátadóján a Graphics, Editing, VFX and Switchers kategóriában győztes lett. 

A Cinema 4D a professzionális 3D modellező, animációs, szimulációs és renderelő szoftvercsomag a Maxon One professzionális szoftvermegoldások kínálatán belül. Nagy teljesítményű funkcióinak és könnyen hozzáférhető, intuitív felhasználói felületének köszönhetően, amely könnyedén lehetővé teszi az összetett 3D projektek létrehozását, a film-, animációs-, játék- és vizuális effekt iparban. A szoftver előre elkészített objektumok, anyagok és világítási beállítások hatalmas könyvtárát tartalmazza, amelyek segítségével felgyorsíthatók a munkafolyamatok és fokozható a kreativitás. Emellett a Cinema 4D többféle fájlformátum támogatásával és más professzionális szoftvermegoldásokkal való integrációjával a Cinema 4D nélkülözhetetlen eszköz a film- vagy animációs ipar minden olyan szakembere számára, aki kiváló minőségű 3D-s tartalmakat szeretne létrehozni. A Maxon legutóbbi tavaszi frissítésében lenyűgöző modellezési és szimulációs frissítések, valamint optimalizált munkafolyamatok jelentek meg a Cinema 4D 2023-ban.

A NAB Show Product of the Year Award díjazottjait 15 kategóriában választotta ki egy iparági szakértőkből álló zsűri, és az április 18-i NAB Show-n élő díjátadó ünnepségen jelentették be. A díjra való jogosultsághoz a jelölt termékeknek a 2023-as NAB Show-n kiállító vállalatoktól kellett származniuk, és a 2023-as naptári évben kellett őket leszállítani.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy a Cinema 4D 2023 a vizuális effektek és az animációs ipar innovatív megoldásaként kapta meg az idei NAB Product of the Year díjat" - mondta David McGavran, a Maxon vezérigazgatója. "A szoftver számos lenyűgöző frissítésével, köztük izgalmas új eszközökkel és munkafolyamat-fejlesztésekkel, továbbra is elkötelezettek vagyunk a folyamatos intuitív és hatékony megoldások fejlesztése mellett, amelyek megfelelnek a közösség igényeinek, és lehetővé teszik felhasználóink számára, hogy még nagyobb kreativitást szabadítsanak fel. Úgy gondoljuk, hogy ez a díj jól mutatja, hogy képesek vagyunk beváltani ezt az ígéretünket."

(Maxon)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram