A Maxon és a Mograph.com bejelentette egy több kontinensre kiterjedő Roadshow megrendezését!

2023-04-26 09:50
A "DAT" nevezetű eseménysorozatnak az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában lesznek állomásai, melyek célja, hogy bátorítsa az új, fejlődő és már a szakmában alkotó digitális művészeket.  

A "DAT" nevezetű eseménysorozatnak az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában lesznek állomásai, melyek célja, hogy bátorítsa az új, fejlődő és már a szakmában alkotó digitális művészeket.  


DAT_lead.png

A Maxon, a szakmai szoftvermegoldások egyik legkiemelkedőbb fejlesztője szerkesztők, filmesek, mozgóképtervezők és VFX művészek számára, örömmel jelenti be a "The Design and Animation Tour" (DAT) megrendezését a Mograph.com-mal együttműködve. Az észak-amerikai turné április végén indul, számos vezető vendégelőadóval. 

Az események célja, hogy inspirálják, oktassák és motiválják a világ kreatív szakembereit és kezdő művészeit. Emellett remek lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik többet szeretnének megtudni a vizuális effektekről és arról, hogyan használhatják azokat lenyűgöző tartalmak létrehozására.

A Dell, a Nvidia-val partnerségben, a világ két vezető technológiai vállalata, valamint az OTOY, a Render Network alkotója, lépett fel a rendezvény fő támogatójaként. Mellettük a Toolfarm, a videó szerkesztési, mozgókép tervezési és vfx szakemberek számára készült szoftvermegoldások vezető forgalmazója is támogatja az eseményt.

"A járvány kezdetén a 3D és Motion Design Show-kat, valamint a rendszeres heti műhelyeket a virtuális világba helyeztük át, és az elmúlt években kivételes részvételt és visszajelzéseket tapasztaltunk. De ideje visszatérni a személyes eseményekhez, miután 2022-ben óvatosan újra kezdtük. Kreatív közösségünk számos oktatóanyagot és bemutatót szeretne, és ezt közvetlenül az alkotók városaiba szeretnénk elvinni. Ez a roadshow lehetővé teszi számunkra, hogy újra kapcsolódjunk közösségünkkel és partnereinkkel egy személyesebb, szemtől szembeni élmény keretében, és reméljük, hogy inspiráljuk a kreativitást és az innovációt a résztvevők között." - nyilatkozta Paul Babb, a Maxon marketingigazgatója.

A Maxon és a Mograph.com Roadshow eseményeire szeretettel várnak kezdő, akár professzionális szintű digitális művészeket, mozgóképtervezőket, animátorokat, grafikus művészeket, és természetesen diákokat is. A belépésért csupán egy jelképes összeget kell fizetnünk. Ha esetleg nem tudnánk részt venni az eseményen, a Maxon élőben közvetít több előadást is, és a felvételek az egyes események után online elérhetők lesznek az igény szerinti megtekintéshez.

Az eseménysorozattal kapcsolatos további információért kattints ide.

(Maxon)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram