A Camtasia 2023 új szintre emeli a videókészítést

2023-05-29 13:25
A képernyőfelvételi és videószerkesztő szoftver új kiadása továbbfejlesztett vizuális effekteket és a felhasználók által leginkább igényelt funkciókat kínálja a videókészítők számára.

A képernyőfelvételi és videószerkesztő szoftver új kiadása továbbfejlesztett vizuális effekteket és a felhasználók által leginkább igényelt funkciókat kínálja a videókészítők számára.


A TechSmith Corporation bejelentette a Camtasia 2023-at, a díjnyertes képernyőfelvevő és videószerkesztő szoftver legújabb verziójának várva várt megjelenését.

A Camtasia 2023 soha nem látott szintre emeli a videók készítését. A felhasználók néhány kattintással rögzíthetik a teljes képernyőjüket, beleértve a webkamerát, a kurzort és a rendszerhangot, és a Camtasia erőteljes szerkesztőeszközeivel szabadjára engedhetik kreativitásukat, hogy a felvételeket és az importált felvételeket olyan csiszolt, magával ragadó videókká alakítsák, amelyek inspirálnak, oktatnak és bevonzanak.

Ez a kiadás számos olyan új funkciót és optimalizálást tartalmaz, amelyek dinamikusabbá teszik a képernyőfelvételeket, egyszerűsítik a szerkesztési folyamatot, és kiterjesztik a videókészítés határait.

A régi Camtasia-felhasználók örömmel fogják fogadni a régóta kért funkciókat: a vízszintes, függőleges és négyzet alakú videók presetjeit, az egy kattintással működő háttér eltávolító eszközt, a továbbfejlesztett kezdőképernyő élményét és az általános teljesítményjavításokat. 

A kiadás olyan erőteljes új funkciókat is tartalmaz, mint például:

  • Dinamikus hátterek: Több ezer profi minőségű mozgó hátterek, testreszabható mérettel, sebességgel és színezéssel.
  • Szűrők: Kölcsönözzön tónust és érzést bármely videoklipnek vagy állóképnek több mint 30 új szűrővel, mint például a silver matte, color pop vagy a golden hour
  • Kurzorfejlesztések: Cserélje ki a kurzort a Windows és Mac kurzorok különböző opcióival, vagy töltse fel saját egyéni kurzorait, például céges logót, miniatűr képet vagy avatárt.
  • Canvas rules & guides: Helyezzen el és igazítson el képeket, alakzatokat és egyebeket a Camtasia vásznán könnyedén és pontosan a definiálható segédvonalakhoz
  • Corner pinning: A 3D-s perspektíva illúziójának elérése bármely videó vagy állókép sarkainak a képernyőre tűzésével - tökéletes ahhoz, hogy úgy tűnjön, mintha a videó egy számítógép vagy mobileszköz képernyőjén futna.
  • Lottie színbeállítás: A Lottie animációs fájlon belüli színtulajdonságok szerkesztése a videó és a márka színsémájának megfelelően.
  • Motion path animáció: Animáljon bármilyen képet vagy Lottie fájlt, hogy az Ön által választott mintázat szerint mozogjon, repüljön vagy száguldjon a képernyőn. Könnyedén adhat hozzá pontokat az útvonal mentén, és testre szabhatja, hogy pontosan a kívánt hatást érje el.

"A TechSmith-nél az a célunk, hogy segítsünk az alkotóknak életre kelteni a képernyős tartalmaikat, bevonzani a közönségüket, és megosztani egyedi nézőpontjukat és tudásukat a videón keresztül" - mondja Wendy Hamilton, a TechSmith vezérigazgatója. "Ehhez nincs szükség költséges videós csapatra vagy mozgóképes grafikai varázslóra. A Camtasia 2023 mindenre elég."

 

(Techsmith)

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram